Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek el késtem már ezzel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el késtem már ezzel?

Figyelt kérdés
Nem jártam sehova se eddig, nem is volt barátnőm még, gép elött ültem, 23 éves vagyok. Szerintetek el vagyok már ezzel késve, lehet még barátnőm? Mit csináljak?
2016. márc. 13. 12:41
 1/3 anonim válasza:
Szerintem nem.
2016. márc. 13. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy, most vagy a jó korban. Járj el bulikba, ne légy antiszoc!
2016. márc. 13. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy még elkésve. Ha még tanulsz (főiskola, egyetem, bármi) akkor ott elég sok lánnyal tudsz ismerkedni. Esetleg ha már a munkavállaláson gondolkodsz, akkor ott is tudsz ismerkedni. Ha nem is azonnal lányokkal, de így szerezhetsz 1-2 jó barátot, akiken keresztül megismerkedhetsz több új emberrel. Biztos hogy van még rajtad kívül ilyen ember.
2016. márc. 13. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!