Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy Korkulonbseg?
17/l 30/f
A ferfinek volt mar joval fiatalabb (18/l) baratnoje. A kapcsolat barati.
Megitelesek??
13 év szerintem nem akkora hatalmas nagy különbség, anyumék között is 10 év van és tök jól megvannak, DE ennyi idősen ez több, mint rengeteg. Egy 17 éves lányhoz semmilyen irányból nem való szerintem egy 30 éves felnőtt férfi. Persze barátkozni lehet, de gyanítom itt többről is szó lenne.
Mondjuk ha egy 25 éves nőről és egy 38 éves férfiról lenne szó, arra nem feltétlen kerekedne ki a szemem, de így..
Ettől független ez a ti dolgotok, ne mástól várd, hogy megmondja mit csinálj és mit ne.
Ha a kapcsolat baráti, akkor nem lehet baj. Mindig jó, ha van egy idősebb ember, aki már többet tapasztalt és tud tanácsot adni. (és nem lát téged olyan elfogultan mint a család :) )
Csak vigyázz, nehogy érzelmek legyenek, mert úgy, hogy te csak 17 vagy, ez a különbség elég nagy.
A kapcsolat baráti,gondolom egyelőre.Azzal nem is volna baj.
De ha összejönnétek,legalább akkor kellene,amikor már idősebb leszel és te is tisztában leszel a döntéseiddel.
Tdom,hogy le leszek szavazva,de én sem vagyok a nagy korkülönbség ellen,megnézve csak a szüleimet,akik közt 12 év van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!