Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most mi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most mi?

Figyelt kérdés

Tegnap este bementunk a varoba megunnepelni a szulinapom par baratommal.

Az egyik fiu meg regebben akart valamit a baratnomtol de osszejott egy maik csajjal es le is fekudtek. De mar par napja szakitott a lannyal mert nem szereti es azt is banja h osszejott egy ilyan csajjal.

A baratnom viszont nem is akart semmit a fiutol csak miutan osszejott a lannyal dramazott h most osszetort a szive... Mubalhe volt az egesz..

Na de az a lenyeg h tegnap este ittunk is egy kicsit (a fiuk tobbet de semmi baj nem volt) es az a fiu tobbszor celozgatott h jo a fenekem.. Tobbszor atkatolt meg hasonlok de az este vegefele simogatta a fenekem. En raszoltam diszkreten de egy kis ido mulva megint.

Meg olyan kozel volt hozzam.

Meg aznap este irt h o most komolyan fogdosott? Mondtam h igen es h ne legyen tobbet ilyen. Mondta h persze es h sajnalja..

De kozbe meg lehet h akar valamit a baratnomtol.

Most ez mi? Engem csak kihasznalt?

(Nem azert de en jobban nezek ki mint a baratnom)

Fiuk, mit gondoltok errol?

2016. márc. 12. 23:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Most komolyan elakarod velünk hitetni hogy nem érdekel a srác? "Az a másik lány nem is szép" "Nem azért de én jobban nézek ki mint a barátnőm" "Vagy ha én jobban tetszek neki,mit akarhat a másik lánytól?" és még sorolhatnám a mondataidat,amivel ellent mondasz saját magadnak. Ha nem érdekelne a srác nem foglalkoztatna ennyire a dolog.

Mellesleg megkérdezhetem hány éves vagy?

2016. márc. 13. 07:30
 12/20 A kérdező kommentje:

Ha tetszik is. Tudok valamit csinalni? Nem igazan

15 vagyok

2016. márc. 13. 09:53
 13/20 anonim ***** válasza:

Igen,tudsz mit csinálni,sz.ard le magasról, mert te jobbat érdemelsz.

15 vagy? Úr Isten a történet alapján legalább 18-nak gondoltalak és ez nem rám nézve ciki.

2016. márc. 13. 10:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy ribi, mondjuk ezt itt sehogy se tudom bizonyitani.
2016. márc. 13. 11:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, én nem is tartottalak ribinek, nem arról van szó...
2016. márc. 13. 13:12
 16/20 anonim ***** válasza:
A fogalmazásod alapján nem gondoltalak többnek. De azért az durva hogy 15 évesen iszol,bulizol és pasizol. De tuti velem van a baj.
2016. márc. 13. 13:39
 17/20 A kérdező kommentje:

Fel pohar sort ittam. Egyebkent nem szoktam inni.

Szulinapomat unnepeltuk

Es egy baratom volt meg akivel egy honapig voltam egyutt. Nem reg szakitottunk.

Tenyleg nagyon gaz vagyok

2016. márc. 13. 20:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Pedig azokból amiket leírtál nagyon nem ez jött le:)
2016. márc. 14. 09:38
 19/20 A kérdező kommentje:

Miert az jott le neked h en egy ivos, bulizos, pasizos csaj vagyok?!

Nem ertem-.-

2016. márc. 14. 13:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen ez jött le,főleg abból ahogyan fogalmaztál. De ne menjünk bele,nem akarlak megsérteni.
2016. márc. 15. 13:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!