Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szemét vagyok hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét vagyok hogy mindig elküldöm ezt a sárcot "melegebb éghajlatra"?

Figyelt kérdés
Nos igen, mostanában elég keményen el szoktam küldeni a p*csába, de már annyira elegem van belőle. Év elején jött a suliba, akkor még nem volt barátom én meg voltam olyan hülye, hogy beszélgettem vele, hagytam hogy bókoljon. És kb. két nap után megkérdezte hogy amúgy mennyi esélye lenne nálam, én meg csak néztem hogy mi van, alig ismerjük egymást. Én akkor világosan elmondtam neki hogy csak barátok lehetünk, mégis folyamatosan a szerelmes leveleivel bombázott, állandóan meg akart ölelni, simogatta a hajam, belemászott az aurámba. Akkor kicsit keményebben megmondtam hogy szálljon le rólam, de nem fogta fel. Utana nem sokkal lett barátom, de ő még mindig nyomult, szóval megmondtam neki hogy ha még egy szót szól hozzám akkor a párom felkeresi és kb. kitapossa a belét, és az a durva hogy még ez sem esett le neki. Hozzám már nem mer annyira szólni, de mindig odajön hozzánk amikor többen vagyunk haverokkal, és ott mondja a szánalmas hülyeségeit, és folyamatosan figyeli hogy mi a reakcióm. Úgyhogy mostanába már ha csak a közelünkbe jön megmondom neki hogy takarodjon a p*csába mer senki nem kíváncsi rá. De tökre igazam van nem?
2016. márc. 10. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Hááát 😊 igenis es nemis 😊 nem fogdta fel... Ha ilyen hulye es mar csak igy tudod lerázni akkor jol tetted...

16F

2016. márc. 10. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Engem is visszautasítottak, de az nagyon fájt (ha érdekel a sztori akkor írj privátba). De ha ennyire nem érti meg, akkor beszélj vele, hogy nem lehet belőle semmi.

És kész.

Sok sikert.

14/f

2016. márc. 10. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Fordítva ülsz a lovon kis pipi. Az elküldés elküldést von maga után : P
2016. márc. 10. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
hát szegény fiu pont egy ilyet talát..
2016. márc. 10. 19:17
 5/7 Etnevel009 ***** válasza:
Nem hívnak téged véletlenül Kornéliának? XD Ugyanez a helyzet csak neki nincs barátja,és én nem nyomulok.
2016. márc. 10. 23:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerelmes a srac, mit vártál? Tudod, a rózsaszín köd. Én is meselhetnek, én is valami hasonlót csinálok, mint a srác csak nem ilyen erősen, ill nekem a srác megengedte, hogy amedik ennél többel nem próbálkozom, csinalhatom. So egy szerelmes srácnak nagyon nincs esze...
2016. márc. 11. 08:02
 7/7 anonim válasza:

"Szerelmes a srac, mit vártál? Tudod, a rózsaszín köd. Én is meselhetnek, én is valami hasonlót csinálok, mint a srác csak nem ilyen erősen, ill nekem a srác megengedte, hogy amedik ennél többel nem próbálkozom, csinalhatom. So egy szerelmes srácnak nagyon nincs esze..."

Ez sajnos teljesen igaz :)

2016. márc. 20. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!