Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írt rám? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írt rám? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ma rám írt a volt barátnőm, hogy szia, válaszoltam neki azonnal de mást nem írt. Este megkérdeztem tőle, hogy miért írt és azt mondta, hogy nem ő volt. 4 hónapig voltunk együtt és lassan fél éve nem beszéltünk egymással szóval még az sem lehetett, hogy véletlen lettem "kiválasztva". Amikor együtt voltunk akkor a telefonját mindig védte, nem adta oda nekem. Mostanában már egymásra sem néztünk tehát nem tudom, hogy ez miért volt. Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 9. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az egyik baratnoje volt, vagy rad akart irni, de meggondolta magat, es most letagadja.
2016. márc. 9. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de amint írtam a telefonját annyira védte még tőlem is. Lehet, hogy ő írt és meggondolta magát, viszont elég magabiztos volt szóval nem tudom.
2016. márc. 9. 21:30
 3/5 Sahara :) ***** válasza:

Ha az én barátnőből indulok ki,akkor simán el tudom képzelni,hogy elvette a telefonját,amikor nem figyelt az exed és rád írt.

De aztán az is lehet,amit az 1. válaszoló írt :)

A pontos választ csak a volt barátnőd tudja megadni.Esetleg,ha annyira érdekel a dolog,akkor kérdezd meg tőle:hogyha nem te,akkor ki írt?

2016. márc. 9. 21:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Erre az volt a válasza, hogy lényegtelen.
2016. márc. 9. 21:33
 5/5 Sahara :) ***** válasza:

Akkor lehet,hogy csak kíváncsiságból csinálta.Érdekelte,hogy mit és hogyan reagálsz.

De te ismered őt :)

2016. márc. 9. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!