Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIÉÉÉRT lett minden fiú páwa?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉÉÉRT lett minden fiú páwa?

Figyelt kérdés
Már az összes fiú páwa? Már nagyon elegem van, hogy megyek az utcán és minden fiúnak ez a ronda kétoldalt felnyírt dzsásztinbíbörös haja, ruhája van! Miért kell minden fiúnak ugyanolyannak lennie?? Nekem tökre bejön ha egy fiúnak rövid kócos haja van. Miért lett minden fiú justinbieber klón???? megőrülök, egy fiú ne nézegesse magát minden percben a telefonjában, és legyen saját egyénisége!!!

2016. márc. 9. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8%
lehet "menők" de testalkatra általában ez a vékonyka azthiszi jó kinézetű mert focizik...de ha például beszólna az utcán és kirúgnám a sípcsontját acélossal akkor derül ki ki is az a menő nagyképű gyerek ha meg haverokkal sétálgatunk 2-en 3-an akiken azért látszik hogy nem otthon ülnek és kockulnak napi 24-ben meg nem justin biebert hallgatnak nem mernek megszólalni
2016. márc. 9. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
megértelek :/ Tényleg elég kiborító, de ez is csak egy divat.. egyszer el fog múlni... lehetőleg minél előbb :D
2016. márc. 9. 18:36
 13/16 Toryy válasza:
Nem tudom, te kikkel találkozol, de az én ismerőseim közül (megjegyezném, hogy sok van), egy se az. Egyéniségek mind. És az se jelent semmit, ha ugyan úgy néznek ki. Lehet, hogy elcsépelt, de szerintem igaz, hogy a belső fontosabb. És 10-18 éves kor között az önbizalomhiány miatt sokszor másokat utánoznak, mert nem merik saját magukat adni.
2016. márc. 9. 19:49
 14/16 anonim válasza:
10-essel egyetertve, tenyleg, egy elit kornyezetben nincsenek ilyenek. Vagy alig.
2016. márc. 9. 23:02
 15/16 anonim válasza:
Jómagamtól a legtávolabb áll a páváskodás, viszont még így is azt mondom, hogy ha nem tetszik, ne nézd. Valamint gondolj csak bele, hogy miért ilyen degeneráltak az emberek? Csak nem azért, mert folyton mindenki ELÍTÉLI őket azért, ha valamilyenek? (Adott esetben páwák)... Szóval, sokkal jobban tudná mindenki önmagát adni, ha nagyobb lenne az elfogadás. Részemről ennyi. Egy társadalom olyanná válik amilyenek az egyének benne. Ha folyton mindenki felcímkéz és elítél mindenkit, akkor a végén senki sem akar különb lenni senkinél, mert fel lesz címkézve. Imádom, amikor olyan emberek rinyálnak a társadalom miatt, akik miatt részben ilyen a társadalom... Még egyszer mondom, tanulj meg ne odanézni, ha nem tetszik a látvány. Neked se lépett még senki a lelkedbe életedben, ha ez a legnagyobb gondod...
2016. márc. 16. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Sokan vannak igaz. Ez is egy stílus amit nagyon sokan követnek. Én mint keményvonalas HIP-HOP fan jóban vagyok velük, és meg kell mondjam nagyon sokfélék. Tök ugyan olyan emberek mint bárki más...vannak igazi intelligens vezéregyéniségek vannak okosak, kockák, vannak akikkel amúgy semmi gond nincs csak beálltak mert menők akarnak lenni...és persze (mint minden stílusban) ott vannak azok az emberi hulladékok is akik miatt bármelyik generációt jogosan szidhatják az eggyel korábbiak(nah őket törvényszerűen ütni kéne, de mindenhol ott vannak sajnos)...jah és azt se mondd hogy a csajok rájuk mennek :D...én is làtványosan elhatárolódtam a szűk farmeroktól meg kb minden "still" cucctól, mégis cirka 6 barátnőm volt már...a csajoknak magabiztosság kell, ezt kb. bármilyen sporttal elérheteti bárki(ezt nem neked mondom csak ezen is sokan problémáznak:D)
2016. ápr. 29. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!