Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm összejött azzal a sráccal akibe én szerelmes voltam. Mit tegyek?
Hat igen... Ohm... Tipikus ri*anc ha nem bantodsz meg hogy ezt mondom ra...
Sajnos nem tehetsz semmit... Marmint tehetsz csak nem erkolcsos... A srac meg jol megszivta hogy nem vett eszre teged 😊
Raadasul ez nônapon... Oh nyugi lesz jobb srac is az eletedben kitartas es sok sikert mindenhez...
Boldog nônapot 😃
Megmutatja, hogy milyen barom a srác, vagy elárul téged.
Sajnálom. És átérzem a helyzeted. Engem is árultak már el.
Miért lenne r*b*nc meg szemét? Ne haragudj, de ha a srácnak te nem kellesz, viszont a másik csajjal összeillenek, akkor csak szolidaritásból nemet kellene mondania? Bocsi kislány, de ez nem így működik.... Sokszor van olyan, hogy barátnőknek ugyanaz a srác tetszik. Lehet hgoy már neki is tetszett régebben, csak te kezdtél el hamarabb sírni miatta, ezért ő nem mondta el... Szeirntem épj rajta tovább, nem voltál az esete, na bumm.. Találsz olyat, kinek meg az leszel!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!