Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyen Benedek, hogy Nóri...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen Benedek, hogy Nóri járjon vele?

Figyelt kérdés
Nagyon kellene a segítség!

2016. márc. 6. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosíts barátom. Ez nem elég infó. Hány éves vagy? Honnan ismered? Milyen a kapcsolatotok? Szoktatok csinálni valamit együtt?
2016. márc. 6. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát,osztálytársak vagyunk...és nagyon jó a csaj,csak a pasi beszari...úgyhogy segítek neki
2016. márc. 6. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Na akkor kezdeményezzen Benedek úr és mondjuk először beszélgessen vele, bókoljon neki, amikor kettesben vannak. Ne legyen bunkó vele, segítsen neki. És talán a szerelmének bevallása az egy más fél hónap múlva jöhet is levélben, vagy személyesen egy csók keretében.

Nem tapasztalatból írom, ezek az én saját terveim, használja ő is.

UI.: Én is beszari vagyok és amikor próbálkoztam, akkor felsültem. :(

14/f

2016. márc. 6. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Utálom ha valaki egyből feltetelezi hogy ismerem minden ismerősét és úgy beszèl róluk mintha alap dolog lenne hogy mindent tudsz róla. Ilyen hülye kérdest ne tegyél ki máskor. Másrészt: mondd meg neki hogy kezdeményezzen. Ilyen egyszerű.

Harmadik: ha nem kéri senki, ne avatkozz bele mások szerelmi életébe.

2016. márc. 6. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!