Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy fiú leakar fektetni? KÖNYÖRGÖM
SEGÍTSETEK HOGYAN RÁZZAM LE?
11/23 A kérdező kommentje:
Hát ezzel én is így vagyok,de azért szerintem ráér még ez az egész..sott..
13 évesen mégis MI A FASZT AKARTOK???
2016. márc. 4. 16:33
13/23 A kérdező kommentje:
Én semmit,ne mondd már nekem hogy nem voltak piszkos gondolataid 13 évesen.. Ez természetes..egyébként is a lányok fejlettebbek a koruktól..
Tudod ugye, hogy a BTK 14 év alatt a szexuális életet bünteti, ha a másik fél le akar feküdni veled, főleg, ha erőlteti is. Ugyancsak bünteti, ha olyan képet küldd neked. Szeméremsértés. Mondd neki, ha nem fejezi be szüleidnek szólsz és a rendőrségre mentek. Ezzel be fogja fejezni. Amúgy is 13 évesen inkább más témával foglalkozz..
2016. márc. 4. 17:06
13 évesen miért pasizik? Miért tűri azt, hogyha farkakat küldenek neki? Egy normális érett 13 éves lány azonnal ott hagyja az illetőt aki a nemi szervét küldözgeti képen és a szüleinek is szól. A srác sem lehet 100-as.
2016. márc. 4. 18:04
Altalaban fejletebbek de nem mindre igaz
2016. márc. 4. 18:23
Túl dramatizáljátok, túl lihegitek ezt a dolgot . A kérdező 13, az "udvarló" meg 15 :))) Van egy mondás, miszerint az egyik 19 a másik meg egy híján 20 .
"Mit tegyek, ha egy fiú leakar fektetni? ... én azért beindultam,es hát elég perverz lett a tegnap este ... Hogy koptassam le ..."
Döntsd el, hogy mit akarsz, lefeküdni vele, vagy bolondítani ? Mert ha nem akarsz tőle semmit, akkor nem bonyolódsz, bonyolódtál volna bele, vele kapcsolatba semmi hülyeségbe . Ne add alá a lovat, ilyen egyszerű, mondd meg neki kerek perec, hogy te 18 éves korodig szüzességi fogadalmat vállaltál és kéred ezt tiszteletben tartani .
2016. márc. 4. 19:06
Lehet hogy van egy olyan mondás. Meg az, hogy a szerelembe nem számít a kor. De tudod mi van a BTK ba? Ilyen erővel 9 évessel legyen egy 18 éves.. Nem? ..... No comment gyerekek...
2016. márc. 4. 19:08
Hat angyalom, lehet velem van a gond, de 13 evesen egyaltalan nem jartak a gondolataim szexen, sem egyeb hasonlon.
Eleg elkeserito a mai tarsadalom.
2016. márc. 4. 19:10
De számukra ez az érett felfogás. \o/
2016. márc. 4. 19:12
Kapcsolódó kérdések: