Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Valaki segítsen!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
Már lassan 3hónapja hogy szétmentünk a barátommal de azon kívül hogy még mindig vele álmodok mikor az ágyamban fekszem sokszor képzelem magam mellé.. 'Hozzá bújok' és halkan 'beszélek hozzá'.. Tudom hogy ez nem normális de pszichológushoz menni se időm se pénzem így más megoldást kell találnom.. Szerintetek mit kéne tennem hogy ezek az abnormálisabb dolgok megszűnjenek?

2016. márc. 3. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:

A tini kategória miatt feltételezem, hogy középiskolás vagy. Ebben az esetben érdemes lehet utánanézned, van-e nálatok iskolapszichológus, néhány alkalommal egy-egy rövid ingyenes beszélgetésre akár suli után is betérhetsz hozzá...

Egyébként amit laikusként ennyi infó alapján javasolni lehet, hogy kösd le az energiáidat és a pszichédet is. Találj magadnak valami új hobbit, próbálj meg kiteljesedni az életben nélküle, tehát juss el oda, hogy jól érzed magad egyedül, és észre fogod venni, kevesebbet gondolsz rá. Fordítsd több erőfeszítést a baráti kapcsolataidra :)

2016. márc. 3. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott még valami, amit tényleg csak jó szándékkal javaslok: próbálj beszélgetni valakivel! Nem kell, hogy ez a valaki szakember lehet, egy hozzád nagyon közel álló barátnő / testvér / anyukád is lehet, ha olyan a kapcsolatotok. Sok mindenre rá tud világítani, segíthet neked :)
2016. márc. 3. 17:02
 3/7 A kérdező kommentje:
A barátnővel való beszélgetést már rengetegszer megejtettük.. Viszont ő csak annyit mond hogy felejtsem el.. Megértő lány és tudja mennyire szeretem a srácot de nem igazán segít.. Iskolapszichológusunk elvileg van de mire felíratnám magam addigra nincs szabad hely.. Baráti kapcsolatokat erősíteni nem tudok mert sajnos nincs mit:/
2016. márc. 3. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Anyukáddal milyen a kapcsolatod, nem tudnál hozzá fordulni? Vagy akár apukádhoz!
2016. márc. 3. 17:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyikükkel sem túl jó a viszonyom sajnos:s.. Apukám ráadásul kint van kölnben:/
2016. márc. 3. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Annyira egyértelmű...

Keress új pasit.

2016. márc. 3. 18:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ja azt kéne.. Csak egy olyan lánynak mint én ez nem egyszerű.. Lassan 18évesen 156cm vagyok.. Plusz duci is.. So vagy az a baj hogy nem vagyok jó már külsőleg vagy a belsőben találja meg a srác/csaj (igen biszex vagyok) azt a dolgot ami neki nem tetszik.. Pl zavarja hogy nagyon ragaszkodó vagyok.. Ezekkel a problémákkal elég nehéz
2016. márc. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!