Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendben lehet ez így egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben lehet ez így egy kapcsolatban? Nálatok is így van lányok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos nem tudom miért, lehet hogy a barátom pasiból van, pasi aggyal aztán azért nem értem. 8 hónapja vagyunk együtt szeretjük egymást nagyon, de sokszor tapasztalom azt hogy bármit mesélek neki(és most nem olyanokra gondolok h jaj vettem egy csini rózsaszín felsőt a bershkában v egyéb csajos untatni valóval). hanem ha a baráti társaságomból, napommal kapcsolatosan, otthoni dolgokról sosem érdekli, kb mintha leszarná amiket mesélek és a történeteimre mindig pár szóval válaszol, és csak annyit amennyi a legszükségesebb.. így aztán igazán tanácsot sem szoktam tőle kérni meg nem is remélhetek, mert benne egyszerűen nem találok megértésre. ( és am nem azért válaszol pár szóval mert olyan típus lennék aki fossa a szót és felvan pörögve). Párszor próbáltam neki mondani h a dolgok a kölcsönösségeről szólnak annyit mondott h megértette de mintha a falnak beszélnék, és nem is értem mert én sokadik barátnője vagyok..sokszor ez rosszul esik és rengeteg dolog van amit elsem mesélek neki mert tudom h úgysem érdekelné és csak nekem lenne égő, gyakran már anyukámmal beszélem meg az olyan dolgokat amiket neki mondanék komolyan.. amiket a barátom mesél mindig sokat mondok rá vagy írok, érdeklődöm a téma iránt beszélek vele arról, de fordítva nem kapom meg.. ha mesél ő is vmit szarjam le én is vagy mi legyen? És őszintén azt hittem h velem van ez, de egy bnőm mesélte h ő is gyakran tapasztalja h mesél vmit a barátjának és mintha leszarná.. most ez ilyen pasi dolog? De nem is értem h működhet úgy egy kapcsolat ha a másik fél nem érdeklődik annyira? Oké h pasi meg minden sokszor próbálom ezt figyelem előtt tartani és olyan dolgokról beszélni ami esetleg érdekelheti de akkor is.. egyszerűen szeretem és nem akarom emiatt elhagyni , mert összetörnék ugyanakkor nem találom meg benne azt a megértő társat akit foglalkoztatják a gondjaim és dolgaim

mi a megoldás erre, nálatok mi a helyzet?

18L barátom 19F

2016. márc. 2. 09:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
seácok nem akartam hogy veszedelem legyen. a pasiból vant úgy értem hogy sok dologban különböznek a pasik, gondolkodásban stb ugyanez igaz a nőből van állításra is pl több minden érzékenyül érint , érzelmi hullámzások stb.. én próbálok amúgy mindig olyan témákat felvetni, ami őt is érdekelheti, többnyire vicceseket is de olykor van kevésbé szórakoztató dolog az életemről amit megosztok vele, de nem az a bajom h nem kezdeményez beszélgetést mert kezdeményez, hanem az ha én mesélek valamit látom h unja, nem érdekli, pár szót szól hozzá..én ezt megértem ha vmi unalmas, de néha van már az h udvariasság. számtalan dolog volt ami esetleg ő nála nem érdekelt mégis végig hallgattam próbáltam érdeklődni mert tudom h az a dolog neki esetleg fontos
2016. márc. 3. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!