Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben lehet ez így egy kapcsolatban? Nálatok is így van lányok?
Sziasztok! Nos nem tudom miért, lehet hogy a barátom pasiból van, pasi aggyal aztán azért nem értem. 8 hónapja vagyunk együtt szeretjük egymást nagyon, de sokszor tapasztalom azt hogy bármit mesélek neki(és most nem olyanokra gondolok h jaj vettem egy csini rózsaszín felsőt a bershkában v egyéb csajos untatni valóval). hanem ha a baráti társaságomból, napommal kapcsolatosan, otthoni dolgokról sosem érdekli, kb mintha leszarná amiket mesélek és a történeteimre mindig pár szóval válaszol, és csak annyit amennyi a legszükségesebb.. így aztán igazán tanácsot sem szoktam tőle kérni meg nem is remélhetek, mert benne egyszerűen nem találok megértésre. ( és am nem azért válaszol pár szóval mert olyan típus lennék aki fossa a szót és felvan pörögve). Párszor próbáltam neki mondani h a dolgok a kölcsönösségeről szólnak annyit mondott h megértette de mintha a falnak beszélnék, és nem is értem mert én sokadik barátnője vagyok..sokszor ez rosszul esik és rengeteg dolog van amit elsem mesélek neki mert tudom h úgysem érdekelné és csak nekem lenne égő, gyakran már anyukámmal beszélem meg az olyan dolgokat amiket neki mondanék komolyan.. amiket a barátom mesél mindig sokat mondok rá vagy írok, érdeklődöm a téma iránt beszélek vele arról, de fordítva nem kapom meg.. ha mesél ő is vmit szarjam le én is vagy mi legyen? És őszintén azt hittem h velem van ez, de egy bnőm mesélte h ő is gyakran tapasztalja h mesél vmit a barátjának és mintha leszarná.. most ez ilyen pasi dolog? De nem is értem h működhet úgy egy kapcsolat ha a másik fél nem érdeklődik annyira? Oké h pasi meg minden sokszor próbálom ezt figyelem előtt tartani és olyan dolgokról beszélni ami esetleg érdekelheti de akkor is.. egyszerűen szeretem és nem akarom emiatt elhagyni , mert összetörnék ugyanakkor nem találom meg benne azt a megértő társat akit foglalkoztatják a gondjaim és dolgaim
mi a megoldás erre, nálatok mi a helyzet?
18L barátom 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!