Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is szoktátok ezt nézni? XD

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szoktátok ezt nézni? XD

Figyelt kérdés

Ti is szoktátok azt nézni, hogy hátha vki rólatok ír, hogy tetszetek vkinek, hátha magatokra ismertek az egyikkérdésben?

Én pl. szoktam :D. Ja és hány évesek vagytok?

2016. márc. 2. 09:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
egyik kérdésben* bocsi :S
2016. márc. 2. 09:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Kutya nem foglalkozik veled, kérdező.
2016. márc. 2. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Eddig eszembe se jutott és ezután se fog.

Bár már korábban egy levélváltás során kiderült, hogy írtak már rólam az egyik kérdésben...

30

2016. márc. 2. 09:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Rólam már írtak jót, és azóta néha ezt is nézem :)
2016. márc. 2. 09:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha magamra ismerhetnék egy ilyen kérdésben, csak az van, hogy nem ismerek lányokat csak alig szóval ez esélytelen :D
2016. márc. 2. 09:30
 6/12 anonim ***** válasza:
#5 nem fogsz, ha a neveddel kiírva írják, hogy "zaklat titeket is?" :D
2016. márc. 2. 09:30
 7/12 anonim ***** válasza:
akik ezt az oldalt használják, azok nem is tudják, hogy létezem, szóval nem. és ne használj mindenhez erőltetetten szmájlikat/hangulatjeleket, mert komolytalanná fogsz válni mások szemében. Ez csak egy tanács
2016. márc. 2. 10:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem..
2016. márc. 2. 10:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Rólam már tettek fel pár ilyen kérdést, és a válaszok között is van olyan, ami rólam szól. De csak azért mert még tavaly megismerkedtem privátban egy lánnyal, és egymásba szerettünk. Szóval, szinte minden kérdése rólam szól, és a válaszaiban is van hogy arról ír, hogy mennyire szeret. Én örülök neki, ha látok egy ilyen kérdést, vagy választ.

Kor miért kell?

2016. márc. 2. 10:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Mind1 csak érdekel. :)
2016. márc. 2. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!