Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác miközben mesél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác miközben mesél csak az én szemembe néz pedig baratnőm is mellettem állt az jelenthet bármit is?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg Nekes mondta...
2016. márc. 1. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy sztorit mesélt.. De alapvetően szerintem ha vkit többen hallgatnak adott esetben csak ketten akk nem csak az egyik félre szokás nézni.. De biztosan csak bele akarom magyarázni
2016. márc. 1. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne komplikáld túl
2016. márc. 1. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Te mondtál olyat amire elkezdett mesélni?

Szokott beszélni a barátnőddel is?

Közvetlen a mesélés előtt váltottak pár szót a barátnőddel is?

Én mondjuk ha nekem tetsző lánynak mesélek csak rá nézek se más lányra, sem más fiúra, viszont ha tényleg csak barátilag/haverilag társalgok akkor ránézek másra is, hogy kimutassam a nyitottságomat.

2016. márc. 1. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy pont a barátnőd jön be neki, csak fél a szemébe nézni. Nekem volt ilyen :/
2016. márc. 2. 11:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Unokatesom kollégája.. Meseltuk h megyünk nyílt napra.. Ìgy ezzel kapcsolatban mesélt o is egy sztorit.. Egy ideje mar ismer mindkettonket.. Ha egyedül megyek akk is mindig probal poenkodni
2016. márc. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!