Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek fiúk? 18L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiúk? 18L

Figyelt kérdés

Van egy srác. Ismerem, bár nem sokat dumáltunk eddig. Az egyik barátnő unokatesója, és ha nála, mármint a barátnőmnél voltam és épp ő is, akkor pár szót váltottunk. De ennyi!

Ha az utcán meglát, a feje automatikusan felém fordul, néz és ilyen mosolyszerű valami van az arcán, ami követ engem. És ez mindig jellemző. Már volt, hogy a haverom is észrevette.

Fb-on szokta lájkolgatni a lányokat. Nem mindenkit persze, szóval nem betegesen lájkőrült. Engem ez a lájkolgatós mizéria nem is érdekel, csak olyan fura, hogy engem soha nem szokott, pedig mindig néz...Kicsit logikátlan. Vagy ne keressek logikát benne?

2016. márc. 1. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne keress logikÁt benne
2016. márc. 1. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet pont azert nem lajkol kerdez ra nala
2016. márc. 1. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
elképzeltem, ahogy a feje automatikusan forog és mosolyog, és egy horror film jutott eszembe. Creepy. Ne már, hogy a facebook lájkolgatás pedig neked bármilyen indikátornak számít. Ha töke lenne, akkor odamenne hozzád. Nincs, akkor pedig felesleges ezen rágódni.
2016. márc. 1. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Túlgondolod szerintem (beleképzeled maga hogy tetszel nekid), viszont hogy kiderítsd hogyan viszonyul hozzád kezdeményezz. Beszélgessetek.
2016. márc. 1. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez semmit nem jelent meg, hogy mosolyog. En is jo par lanyra ramosolygok, amikor az egyetem kornyeken osszefutunk, es idvosoljuk egymast... remelem ok nem gondoljak, hogy szerelmes vagyok belejuk, mert ha igen, akkor a jovoben tobb tucat lanysziv torhet ossze miattam, akaratomon kivul...

Szoval ez meg semmit nem jelent. Szerintem ebben a korban mar ha egy fiu/ferfi akar valamit, akkor az nyomatekosabban a lany tudtara adja. Tenyleg minden kepet lajkol, az a legminimalisabb... de inkabb ra is ir. Hogy "tok jo a keped, reg beszeltunk mi ujsag mostanaban..." aztan hatha kialakul a beszelgetes, randit meg lehet beszelni, stb... de mindenkepp keres minden lehetoseget a kapcsolat elmelyitesere...

2016. márc. 1. 20:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle semmit, nekem más tetszik. Csak érdekel, hogy mégis hogy is van ez? Mert én azért nyomok lájkot arra, akit bámulok, hisz okkal bámulom. Nem képzelek be semmit, egyáltalán nem vagyok hajlamos ilyesmire. Sőt! Szeretek a kákán is csomót, kifogást keresni...
2016. márc. 1. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat en teljesen osszevissza lajkolgatom masok postjait. Nyilvan az a lany aki tetszik minden kiirasara kap. Meg arra figyelek nagyon, napi szinten figyelem az uzenofalat. De amugy ami vicces arra nyomok, vagy ami ertelmes gondolot, vagy ha valaki tenyleg szep... es az hogy szep nem ugyan az, mint hogy baratnokent is kellene....de amugy nem szamit hogy ki rakja ki, vagy milyen a kapcsolatunk amugy...
2016. márc. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!