Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen egy fiú-lány legjobb barátság?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy fiú legjobb barátom.Pár hónapja ismerjük egymást, de elég közel kerültünk egymáshoz.Akkor ismerkedtünk meg mikor szétjöttek a barátnőjével és akkoriban rengeteg időt töltöttünk együtt, és mint kesőbb megtudtam ő többet is akart, de nem lett belőle semmi (fogalmam sincs miért..).Aztán újra összejöttek a volt barátnőjével, aki nagyon féltékeny típus és mint később kiderült azért nem féltékenykedik mert egyáltalán nem is tud a barátságunkról a fiúval aki amióta összejött a lánnyal csak Messengeren keres, de ott minden nap, viszont találkozni már nem szoktunk (csak suliban).Na igen eddig nincs is baj, de feltűnően másképp viselkedik velem mint bármelyik másik lánnyal.Máshoz bármikor odamegy suliban, nekem csak köszön, és nem értem miért nem jön beszélgetni oda hozzám.Aztán teljesen kivűlállók mondták hogy figyelni szokott néha, és biztos érez valamit irántam.Amúgy együtt keringőzünk és mondhatni csak miattam táncol, és azért hogy együtt táncolhassunk rengeteget tett és mindig elmondja hogy még sokszor szeretne velem táncolni.Ma pedig látta hogy rossz kedvem van és aztmondta hogy amint meglátta az arcom neki is rossz kedve lett.Aztán bármikor odaadja a pulcsiját csak kérjem el tőle mert ő elfelejti.Szóval ilyen egy fiú-lány legjobb barátság?Fura kérdés tudom, de nem nagyon volt még fiú barátom, és szeretnék rájönni hogy ő mit is akar.:)2016. márc. 1. 19:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem kedvel téged, csak a barátnője miatt és a féltékenykedései miatt nem akar vagy inkább mer beszélgetni és találkozni veled.
2/5 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy fiu lany baratsag. Elobb utobb az egyik fel tobbet kezd erezni. Az ritka azert, hogy mindeketten, es mindketten szabadok is...
3/5 anonim válasza:
Nem egészen ilyen.
" mint kesőbb megtudtam ő többet is akart, de nem lett belőle semmi"
Egy valódi barátság baráti szándékkal kezdődik, és nem úgy, hogy elcseszte az elejét, és nem tudtatok összejönni.
Sajnálom.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát elcseszni elcseszte mert én összejöttem volna vele ha küzdött volna értem:)...De ő egy olyan lányért küzd inkább aki eddig 3-szor szakított vele mert nem biztos az érzéseiben...:)
2016. márc. 2. 13:15
5/5 anonim válasza:
Nah èn is pont ugyan ebbe a helyzetbe vagyok. Ugyhogy egycipőbe jàrunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!