Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítottam, pedig nem is ő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam, pedig nem is ő tehet a dologról. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátnőmmel, mert úgy éreztem elhanyagol. Távkapcsolatban éltünk, hétvégente tudtunk csak találkozni, de ez se volt rendszeres, illetve ez is rövid volt. Sokat szenvedtem emiatt, többször mondtam, hogy változtasson, de semmi. Ezért kidobtam. Utána mondta el, hogy miért volt ez, tényleg nem tehet róla és sejtettem is kicsit. Legszívesebben megbocsátanék neki, de nem tudnánk évekig találkozni szerintem. Ez így elég homályos, ha valaki szeretne tanácsot adni, annak privátban leírom az egész történetet. Nagyon tanácstalan vagyok. 22F, 18L
2016. márc. 1. 06:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Annyit tudok még hozzátenni, hogy a szülei a hibásak. Ennél többet nem, mert több ismerősöm is követi az oldalt, nem szeretném, hogy ez kiderüljön. Ha valaki ír privátot, írjon hozzá megyét is.
2016. márc. 1. 06:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Mért nem skype-oltok?

Tudom, az nem olyan mintha találkoznátok, de hétköznap nem bírtok találkozni csak hétvégén, akkor is csak kis időre a szülei miatt. Akkor mért nem skpe-oltok?

Meg a másik ötletem, hogy mehetnél te elébe. Ha a szülei végett, nem tudok veled találkozni, akkor menj te...azt nem tilthatják.

2016. márc. 1. 06:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Eddig is volt skype, de hát az semmi. Főleg még évekig, most megyünk mind a ketten egyetemre. Én magamat tartom el, de ő még függ a szüleitől. Sajnos az én ösztöndíjam sem lesz annyi, hogy tudjak neki segíteni. Több, mint egy évig én járkáltam, még ha csak 2-3 órára is, de átutaztam. Nagy gond még, hogy másik városban tanul, mint ahol él, így hétköznap nem is tudnék vele találkozni. Hétvégén pedig nem tud elmenni otthonról.
2016. márc. 1. 07:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de nem értem, miért kezdtek el egy távkapcsolatot, ha úgyis tudjátok, hogy nem tudtok rendszeresen találkozni... 1000-ből 999-nek nem működik...
2016. márc. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!