Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság, vagy több?
Sziasztok!
Szerintem már többen voltatok úgy, hogy nem tudtátok mit éreztek. Nos, velem is ez van. (Lány-13)
Van egy osztálytársam (Fiú-13). Több, mint 7 éve ismerjük egymást és mindig jól elvoltunk. Most, hogy a barátnőm elment másik suliba többet vagyok a fiúval suliidőben. Keresem a tekintetét, elmosolyodok, ha meglátom, kölcsönösen kedveljük a másik társaságát és nagyon sokat hülyülünk. (Bár főleg Ő, dehát akkor már én is belemegyek a játékba.) 3x-4x felhív naponta. Van, hogy leckéért, van hogy csak úgy. De nekem azt hittem más tetszik. (Mostmár arról a fiúról lemondtam.) Eddig csak barátként néztem rá, de elgondolkodtam és kérdések merültek fel bennem: Szerintetek lehet, hogy a szívem mélyén többet érzek iránta szimpla barátnál? Esetleg tetszik is? És Ő? Tetszhetek neki?
U.i.: Amikor feltették nekem azt a kérdést, hogy: bánnám-e, ha esetleg a közeljövőben összejönnénk, azt válaszoltam rá, hogy nem bánnám.
Értelmes és őszinte válaszokat kérnék és előre is nagyon szépen köszönöm!
Szerintem már csak az, hogy szeret veled lenni és fel is hív nap közben már azt mutatja, hogy tetszel neki. Az, hogy neked tetszik e, az már nehezebb kérdés, mert lehet, hogy csak bebeszélted magadnak vagy csak az állapot(ide tuti nem ez a megfelelő szó, de a jó most nem jut eszembe :D) tetszik, hogy tetszik neked valaki. na, ezt jól megfogalmaztam :) Viszont ha úgy érzed, szívesen töltesz vele sokkal több időt, mint mással, és ha nincs veled, akkor hiányzik, akkor igen, szerintem neked is tetszik :)
Remélem tudtam segíteni és bocsi a fura fogalmazásért, este van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!