Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fog menni a bátyjának a legénybúcsújára és lesznek sztriptíztáncosnők és én ezt nem tudom el fogadni egyszerűen nem megy nagyon rosszul esik Ez végett többször össze vesztünk szerintetek mit tegyek?
" mindenhova el engedem őt"
Ahol az egyik fel "engedelye" kell barmihez is, az nem kapcsolat hanem rabszolgatartas. Kapcsolat ugyanis egyenrangu felek kozott van.
Igen, idióta vagyok. Ezért élek már 22 éve boldog házasságban a férjem mellett.
Azt írod, elengeded bárhová. Akkor elárulom: egy normális párkapcsolatban nincs szükség a másik jóváhagyására. Soha, semmire nem kértem engedélyt a páromtól, ahogy ő se tőlem. Ha akarunk menni valahová, természetesen szólunk a másiknak, hogy ne kavarjunk bele, ha más programot tervez, de ennyi. Ha véleménye van, meghallgatom, de nem veszekszik miatta. Tudja, hogy őt szeretem, és ezen nem változtat, hogy esetleg megnézek másokat, és viszont. :)
1.Ha itt valaki okoskodik, majdnem megint hiisztit irtam az te vagy.
2.Nekünk aztán olyan mindegy hogy rontod el a kapcsidat.
Te jöttél ide kérdezni.
Nem mindenért megsértődni kell! Hanem odafigyelni mit mondunk.
Ha nem a szájad izének megfelelőek a válaszok, old meg valóban magad!
Hogy annyira ne legyek sértő!
Változtass a gyerekes viselkedéseden!
Ez nem sértés! Jótanács!
" mindenhova el engedem őt"
Te az anyja vagy vagy ő a kutyád, vagy mi az, hogy te elengeded őt?? Nem kell neki semmire a te engedélyed. :)
"most csak ez az egyetlen dolog amibe bele kötöttem nos ti meg itten okoskodtok foglalkozzatok a saját életetekkel kapcsolatotokkal."
Már ne is haragudj, de a kérdéseddel te kérted, hogy foglalkozzunk a te kapcsolatoddal.......:D
Basszus, te tényleg igaz vagy??
Persze, tűrj csak el mindent, mint a lúzer feleségek, akiket titokban csalnak, mert nekik úgyis minden mindegy, hiszen őőőt szeretiiiik.
Naiv liba akarsz lenni "boldog" házasságban, vagy egyenrangú fél? Akkor ne a házirabszolgákra és oldalkocsikra hallgass, hanem a vagány csajokra, akik ÉLNEK.
Neked is szabad a vásár. Nem vagy a pasid csicskája. Menj pasizz be, nézegess férfiakat. Hajrá! :) És persze te se lépsz félre, csak élvezkedsz egy kicsit a látványban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!