Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok, ha láttok egy fixis srácot?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 23:14
11/15 A kérdező kommentje:
Azelőtt 2 évet outiztam. 52/11-el
2016. márc. 1. 21:47
12/15 anonim válasza:
(#9 vagyok) akkor jó, csak sok 12-13éves gyerek 0 tapasztalattal felül egy fixire mert menő, aztán az első kanyarban leb@ssza a pedált :D csak azért mondtam, mert nálam nem olyan fényes a technika: '85-ös raleigh oúti váz (most nem tudom használni, éppen festik), joytech agyas kerekek, meg régi oúti négyszöges hajtómű új tányérral... én 42-16-ot hajtok, zalában ennél durvább nem lenne jó, 10%-os domb is van hazafele. Országútin meg azért használjaaz ember az áttételskálát
13/15 A kérdező kommentje:
Én fixin 48-17-el tolom. Tudom, a sok girnyó felül a fixire, de egy értelmes 2 méter skidet enm tud tolni. Azok előtt imádok bewhipskidelni, mert megijednek xD
2016. márc. 3. 18:01
14/15 anonim válasza:
én múltkor azon sírtam, hogy az ősönben is van "fixi" :DDD ráadásul 70 ezerért :D annyiból már elég király gépet lehet venni használtan. hát én se vagyok egy skidmester, főleg hogy most nincs pénzem hetente új gumit venni hátra. meg először inkább azt érdemes megtanulin, hogyan kell egyáltalán közlekedni, hogy ne haljon meg a kis girnyója :D 2 hónap városban járkálás után azért megtanul az ember úgy menni, hogy nem kelljen letennie a lábát, és jól is haladjon.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát én október óta fixizek, már elég jól megy :D Van egy "trükköm", hogy ne kelljen sűrűn gumit venni: 45 ről nem skidelek végig,hanem végig whipelem addig,amíg a megfelelő sebességet el nem érem, pl autók közé haladva. Tehát 45-ről jobbra balra elkezdem kib.szogatni a hátulját, mivel oldalazva fékezem a kereket, ezért annyira nem is kopik a gumi, meg jobban is fékezi a bicót :D
2016. márc. 6. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!