Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rút kiskacsa egy csúf srác mellett megszépült? Miért vannak még együtt
Van egy lányismerősöm akinek nagyon megnyető személyisége van.Nagyon szimpatikus igazi havercsaj. Amikor megismertem akkor egyáltalán nem sminkelte magát, nem adott az öltözködésére ( semmi csinos ruha). Szval külsöre nem kellett sokáig senkinek. Egyik eléggé különc elvont havarom pártfogásába vette a lányt. A srác full rút de tényleg. aztán egy pár is lettek. Félévig nem láttam a lányt. Mostanra igencsak kivirult. Csinos fiatal lány lett és a stilusa se változott. A srác nem változott semmit. Szval eléggé érdekes pár :D a srác büszke a barátnőjére hisz kb ő alakitotta át.
A lány sokkal jobb pasit is kaphatna de neki ez a rút kell. Tudom h szereti. De akkor is nem illenek össze. A szexi aranyos lány és a játékfüggő olvasott csávo.
Ti erről mit gondoltok? A lány 20 éves a srác 25
Valaki itt nagyon féltékeny.
Tudod vannak olyan párok akik elfogadják egymás úgy ahogy vannak ezt úgy hívják,hogy igazi szeretet.Lehet neked nem tetszik a srác neki viszont igen nem mindenkinek ugyan az ízlése.Neki ő a leghelyesebb mivel vele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!