Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Nem szeretnék kezdeményezni, de félek, ha nem teszem nem lesz semmi.
Figyelt kérdés
Volt egy évfolyamtársam, aki megtetszett, de mire eldöntöttem, hogy valójában mit is érzek iránta elment az iskolából. Nem tudtam mit tegyek, mert nem tudtam hol lakik, vagy mi a telefonszáma, és nem volt fent Facebook-on. De. (és most jön a lényeg) pár napja regisztrált, és bejelölt. Nem szeretnék semmit elsietni, és nem szeretnék nyomulósnak tűnni, de nagyon szeretném jobban megismerni. :) Meg aztán...nem is szeretnék annyira kezdeményezni... :D szerintetek mit csináljak?2016. febr. 22. 23:34
2/6 anonim válasza:
Ő kezdeményezett végül is azzal, hogy bejelölt. Szerintem írj rá, hogy hogy van, meg milyen az új iskola?
3/6 A kérdező kommentje:
#1: köszi, de mondtam, hogy nem igazán szeretnék kezdeményezni :D
#2: köszönöm, végülis igazad van :D köszönöm :)
2016. febr. 23. 07:28
4/6 anonim válasza:
Írj neki, kezdj el vele beszélgetni Facebook-on, aztán egy idő után meg találkozzatok akár másokkal együtt, akár kettesben. De szerintem ha kettesben lennétek, az nem barátiként fogná fel magát. És ezt kicsit későbbre lehetne hagyni, a nyomulás ellen így lehetne tenni.
5/6 A kérdező kommentje:
Oh, értem. És köszönöm :)
2016. febr. 23. 16:10
6/6 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan írhatsz neki, érdeklődj felőle és majd a beszélgetés közben úgy is érezni fogod, hogy vevő-e a találkozásra vagy sem. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!