Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a napokban ezt mondta nekem, én meg nem tudom hova tenni. Most akkor nem is annyira szeret?
8 hónapja vagyunk együtt, nekem ő az első igazán komoly kapcsolatom, és szeretjük egymást vagyis ő is többször mondta h szeret. Kicsit iszogattunk pár napja és kérdezgettünk egymástól dolgokat és valahogy feljött a szó, ha nem úgy válnánk el hogy egyik másik megcsalja a másikat v csalódik benne csak nemtom pl. külföldre kikéne mennie és megszakitanánk a kapcsolatot, hogy viselkednénk utána 1 hónap múlva. Azt mondta hogy hát h tuti szomrú lenne kis ideig, de néhány hét alatt túltenné magát, és újra csajozna. És én kérdeztem h ez msot komoyl h egy 8 hónapos kapcsolat után ilyen körülmények közt már másnál keresné a boldogságot?
És azt mondta h jaj ne nézzek így rá, a pasik ezt mind máshogy gondoják. Na most én értem hogy máshogy gondolkodnak a pasik, mindig próbálok így beszélni vele, de ez valahogy rosszul esett..
jogos?
18L ő 20f
Nekem is rosszul esne és elbizonytalanodnék, hogy szeret-e. Ilyen körülmények között legalább egy évnek kell eltelnie, hogy szakítás után helyrejöjjünk. Én nem ismerem, de lehet, csak vagánykodott és nem akarja magát gyengének mutatni...
Próbáld meg kipuhatolni...
Szerintem csak nagyon fiús a felfogása. A barátom is ilyen. Mi már 2 ève együtt vagyunk. Sokszor megbánt engem. Pl. tegnap azzal, hogy megkèrtem hogy hagy halljam a hangját ès mèg nem is írt rá semmit ès simán csak elköszönt, pedig règen mindig szóban köszöntünk el. Erre ő csak annyit mondd, hogy ebből kikell egyszer nőni ès hogy kontrolalni kell az èrzèseinket ès attól ő ugyanúgy szeret, ha nem mutatja ki így meg amúgy.
Kár amúgy ezt a tèmát felhozni. Ne is gondolj ilyenekre, hogy mi lenne, ha. Ha úgy èrzed, hogy szeret ès hosszú távra tervezi veled, akkor nyugi 8 hónap hosszú idő. A fiúk többsège ilyen. :)Akkor lenne okod aggódni, ha tènyleg szándèkában áll külföldre menni. Ès akkor kihűlne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!