Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az oszt. Társamnak lehet h tetszek mert álandóan rám néz ti milyen jeleket küldtök?

2016. febr. 21. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Füstjeleket esetleg morze jeleket
2016. febr. 21. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki hogy tetszel
2016. febr. 21. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondd azt higy szia nagyon tecesz, szivesen megismernélek, gyere már le szombaton a szökőkúthoz beszélni. Már most nagyon tetszest, majd adok egy vodás kártyát és hetvegenkent ingyen hívhatjuk egymást.

Nekem mindig beváll

2016. febr. 21. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Te fiu vagy? Nekem is van egy osztalytarsam aki szokott nezni meg meg is szokott olelni ha ugy van. Neked tetszik o? Mert akkor msr vsn eselyed nala.
2016. febr. 21. 09:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és igen nekem is tetszik.
2016. febr. 21. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!