Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ennyire kínos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ennyire kínos ez? (Többi lent).

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nem jártam még senkivel. És ugye ebből kifolyólag szűz vagyok még. Ma épp erről beszélgettem anyummal. Kérdeztem tőle, hogy hány évesen veszítette el a szüzességét. Erre ő azt válaszolta, hogy ennyi idősen mint én barátja volt és már nem is volt szűz. És hogy már épp ideje lenne nekem is bepasizni :o és szexelni meg minden. Nekem már elegem van hogy mindenki sietteti ezt nálam. A barátok az osztalytarsak az ANYÁM! Komolyan kisebb dühkitoreseim vannak a szuzesseg es ehhez hasonlo temaktol. Legszivesebben bőgnék ha csak erre gondolok. (Nem azert nincs barátom mert ronda vagyok hnem mert nem találtam még meg a számomra megfelelo fiút.) Tényleg ennyire gáz vagyok? :/

2016. febr. 20. 22:23
1 2
 11/11 anonim válasza:
Anyud de cukor lehet. Az én anyám csak tolja tolja hogy jajj kislányom ráérsz még te arra !! Nekem volt már barátom, de mivel nem álltam rá készen nem feküdtünk le, pedig 2 éves kapcsolat volt megcsalt és elhagyott. Szüz vagyok na és? Várom az "igazit". De szerintem te ne másnak felelj meg e téren, te életed, te döntésed, akkor és azza l veszited el akivel szeretnéd.Bár tanácsos az első nagy szerelmeddel. És elhiszem hogy idegesit ez az egész, de ne is figyelj rájuk.:) Legyél büszke arra hogy a mai világba még szüz vagy, hidd el ismerek nem 1 olyan lányt akik 14 évesek, de több fütykös járt már a puncijukba mint nekem fog egész életemben. És nem, nem vagy gáz. ! Tegyél a többiekre és fel a fejjel.:) 17/L
2016. febr. 26. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!