Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hagy prostival...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz hagy prostival vesztettem el?

Figyelt kérdés

Utcai prostival vesztettem el a szüzességemet,de jó volt.

Volt más is aki így vesztette el?Megbánt vagy élvezte?

15/F

2016. febr. 19. 12:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jótanácsokat is:)

Lehet érezni is egy-két itteni válaszolóknál is,hogy ez a csajoknál nagyon tabutéma:)

2016. febr. 20. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem gáz:)

Ezeket a mai nőket ugy is lehetetlen ágyba vinni ha nem vagy valami macsó jópasi:D

2016. febr. 20. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Ágyba lehet vinni őket, csak sokkal nehezebb :D

Egyrészt szerencse kell hozzá... hogy pont az utadba akadjon egy olyan nő aki számodra is vonzó és még szeret is.

Mivel a külső ezesetben csak ront a helyzeten, ezért a humorba, stílusba, műveltségbe szerethetnek bele.

Ha viszont kezdesz jómódú lenni, van egy jó karriered stb... akkor már kezd akkora pofája lenni az embernek, hogy leszarod a dolgokat. Érdekes módon még ha ronda is az ember, akkor is hirtelen elkezdenek jönni a nők is. Ez már hatalmi kérdés inkább :d Ha van pénzed, van hatalmad akkor önbizalmad is lesz. Sok ilyen ismerősöm van, baromira nem jó pasik, mégis imádják őket a nők. Mert orbitális pofájuk lett idővel.

Az a legrosszabb kombináció, hogyha nem vagy jó pasi, de mellette egy senki is vagy. Se humorod, se stílusod se semmi, és még karriered sincs, anyádnál laksz, és nem látod azt sem, hogy mi lesz 10 év múlva.

Nekünk nem-alfahímeknek baromi sokmindent le kell rakni az asztalra, ahhoz hogy utolérjük azokat a palikat akiket egy szemeteszsákban is imádnak a nők.

Kezdem lassan átlátni a dolgokat. Kezd alakulni a karrierem diploma után, és főleg szakmabeli csajokkal már tudok nagyképűen beszélni a tudásomról, ötleteimről stb. Ha látják a csillogó szemet, és hogy van jövőképem az nagyon sokat számít. Élesben még nem merek csajozni ismeretlen lányokkal, de a munkám során akikkel összehoz a sors, azokat már letudom nyűgözni úgy érzem. Csak sokszor nem jó nők általában :D de az elméletem igazolódni látszik. Ha valakinek nincs önbizalma genetikailag, akkor meg kell találni a forrását és felszabadítani. Azt amiben jó vagy, ebből kovácsolni.

Nyilván otthon ülni kockás alsógatyában anyád kanapéján, az nem egy vonzó életkép :D

2016. febr. 20. 16:33
 14/17 anonim ***** válasza:

... ja és még egy fontos dolog!

A férfi szüzesség ugyan úgy akadályozza az önbizalom kibontakozását. Ezért javaslom mindig, hogy nyugodtan járjatok prostihoz, tapasztaljátok ki a női testet, tanuljatok-okuljatok... majd ha itt az ideje, akkor sokkal magabiztosabban lehet belevágni egy kapcsolatba is életed nőjeként.

Hogyha alapból egy kis tutyimutyi fäsz az emberfia, és még szűz is, akkor garantálom, hogy sokkal nehezebb dolga lesz.

Csak szépen hallgatni kell róla és kész.

2016. febr. 20. 16:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Jókat mondasz utolsó!:)
2016. febr. 20. 16:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Visszatekintve tudod mit bántam meg 15 éves koromban?

Két dolgot. (Most 28 vagyok)

Azt, hogy leszartam a sportot. Egy kis girnyó görbehátú szar voltam, aki a gép előtt ült egész nap. A többiek meg kint fociztak, kondiztak, futottak, bringáztak stb... most az öreg csontjaimmal kezdtem testépíteni de a görbe hátamat és a vézna testemet nagyon nehéz korrigálni :D A csajoknak irtó fontos egy magabiztos kihúzott tartás!

Másik pedig, hogy 15 évesen szartam bele az iskolába. Sőt 18 évesen is... mindenből 2-es voltam és szartam bele az egészbe. Akik 18 évesen elgondolkoztak mit szeretnének csinálni, azok óriási előnyben voltak! Mára már fullos karrierjük van, és omlanak értük a nők, még ha nem is jóképűek. Nekem 4-5 év után kellett újraérettségiznem vért pisálva és végül felvettek egy mérnöki suliba, ahol már diplomám is van, és viszonylag sok csajjal is találkozok a munkám során :) Ki gondolta volna, hogy pont a matektanulás miatt fogok csajozni? :D Egy jó matek, vagy kémia, vagy biosz és mehetsz mérnöknek, orvosnak stb.. ez már egy olyan plusz amiből akkora önbizalmad lesz, hogy látják a csajok érdemes veled lenni :) Amikor 20 évesen egy kis senki szar voltam, tényleg semmibe se vettek. Most hogy kezd felépülni a dolog, már nem...

2016. febr. 20. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:

...és lol pont facebookon most nézek egy eléggé jó csajszi ismerősöm képeit. :D

Régen én is odavoltam érte...

Pont megházasodott, és kivel? A csávó iszonyú ronda... az első fogaival kiharapna egy pókot a sarokból és van vagy 30 kiló vasággyal :D

Csak ahogy látom operational manager lett egy USA cégnél, és amúgy laza jófej srácnak tűnik sok önbizalommal. Asszem ez jó bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül alfahímnek lenni! Csak helyette sok más kell.

2016. febr. 20. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!