Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bújt hozzám a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bújt hozzám a barátom?

Figyelt kérdés
Mindig összebújva alszunk, de tegnap ő hamarabb elaludt, én még gépeztem az ágyban aztán aludtam volna én is, de a barátom nem bújt hozzám, így nehéz volt elaludni. :( Fent voltam sokáig és végig nem bújt hozzám. Aludt, de álmában nem észleli, hogy ott vagyok mellette? Nekem ez fura volt, nagyon rosszul aludtam utána. Elképzelhető, hogy kezd kiábrándulni belőlem, és ezért már nem akar összebújva aludni?
2016. febr. 18. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda problémàk! Az én baràtom meg néha a párnàt szokta àlmàban ölelgetni és nem engem. Biztosan kiàbràndult belőlem és a pàrnàval akar új életet kezdeni!
2016. febr. 18. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

El nem tudom képzelni, hogy ez egy valós kérdés legyen, tuti troll vagy - vagy értelmi fogyatékos. Normális embernek nincs olyan elvárása, hogy a párja álmában, öntudatlanul érzékelje azt, hogy ő odafeküdt mellé, és bújjon oda hozzá, ja és normális ember el tud aludni anélkül, hogy a párjának mindenképpen hozzá kéne bújnia. Arról nem is beszélve, hogy normális ember nem hibáztatja az ártatlan másikat valamiért, amiről nem tehet. Nem tudtál elaludni, kész, nem kéne a barátodra kenni. Legközelebb keltsd fel, ha nem tudsz aludni, lehetőleg kérd számon rajta azt, hogy nem érezte álmában, hogy te melléfeküdtél, hátha rájön, mennyire idióta vagy és szakít veled :)

Egyébként az miért nem volt opció, hogy te bújj hozzá?

2016. febr. 18. 20:44
 3/6 anonim válasza:
100%
ugye ez kamu?
2016. febr. 18. 20:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem kamu! Nagyon zavart és azért nem bújtam én hozzá mert mindig ő bújik hozzám és karol át, mivel ő a férfi.
2016. febr. 18. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyet ertek az elottem valaszolokkal. Most komolyan elvarod h almaban erzekeljen teged. Az en baratomnak az se tunki fel ha alvas kizben turkalok a hajaban.....
2016. febr. 18. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
88%

XDXDXDXDDXXDXXDDDXXXXDDDFDDDDXDFXXDXDXDXDDXXDXXDDDXXXXDDDFDDDDXDFXXXDXXDXDXXDXDXSXXXXDXXDXDXXDXDXSXXXDXDXDXDDXXDXXDDDXXXXDDDFDDDDXDFXXDXDXDXDDXXDXXDDDXXXXDDDFDDDDXDFXXXDXXDXDXXDXDXSXXXXDXXDXDXXDXDXSXXDDDD

ALUDT. Az bujik masikhoz aki akar.... Ha valaki alszik s te akarsz, odabujsz.

Kiabrandulni??? Nagyon sajnalom szegeny pasid.. Elvezd ki mig elviseli iqtlansagodat.

2016. febr. 19. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!