Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez nem értm? (Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez nem értm? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sokan kérnek tőlem segítséget és én mindenben segítek és amikor nekem lenne rájuk szükségem akkor lesz..nak és ott hagynak a bajban.

15/L

2016. febr. 18. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert joszivu vagy es kihasznaljak.

Nem szabad mindenkinek segiteni

2016. febr. 18. 17:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Azon gondolkozok ott hagyom őket
2016. febr. 18. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem is mindenki lelki szemetesládának használna, ha hagynám, mert megbízható vagyok, kedves és jó szívű.

Viszont nem lábtörlő! Meg kell tanulni nemet mondani! Te se legyél naiv... lásd, hogy csak kiakarnak e használni.

Azért telepedtek rád, mert látták, hogy lehet...

Legyél határozottabb!!

15/L

2016. febr. 18. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlen otthagyni őket, csak vegyél vissza, és ne hagyd, hogy kihasználjanak, hátha kialakul a NEM szótól az egyenrangúság.
2016. febr. 18. 17:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen belátom hogy kihasználnak.

De ezt már êveken keresztűl tűröm és az a baj ha megmondom nekik az igazat ők vannak felháborodva

2016. febr. 18. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor viszont keress hozzád illő barátokat, ha ők nem látják be a helyzetet. Ezelőtt azt hittem, tudnátok rajta változtatni, de ezek szerint nem.
2016. febr. 18. 18:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Én tudnék rajta változtatni csak az a kérdés hogy ők akarnak e.

De szerintem nem

2016. febr. 18. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!