Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor úgy érzem, hogy a barátom nem érzi azt át ha bánt valami, meg ha mesélek valamit úgy érzem nem érdekli őt . Mit tegyek?
Sziasztok. Több alkalom óta tapasztalom hogy ha mesélek valamit a barátomnak, olyan mintha nem érdekelné.. az az aha unott fej.. tök kevés dolgot mond rá és eltereli a témát. pedig nem olyanokkal rohamon le hogy milyen cuki rózsaszín pizsamát vettem..Sőt volt hogy valami bántott sírtam miatta, de megse vigasztalt pedig nem apró női hisztiken, tudom az milyen.. amikor ő mesél vagy ír valamit elvárja hogy kellő figyelmet fordítsak rá, és már beszéltem vele erről azt mondta hogy nem annyira tudja mások dolgait átérezni, én meg kiakadtam hogy mégis a barátnője vagyok.. nem változott a helyzet, és nagyon sok hétköznapi dolgot már elsem mondok neki mert úgy érzem hogy nem érdekelné, és az meg csak nekem "égő".. mia teendő? mert amúgy meg szeretem
18L ő 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!