Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baratsag extrakkal. Nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratsag extrakkal. Nem tudom mit tegyek, belemennetek?

Figyelt kérdés

A legjobb baratom ma azt mondta, hogy lehetne koztunk baratsag extrakkalos dolog, viszont en nem tudom mit tegyek, nekem o tobb sokkal mint barat de kevesebb mint szerelem, nagyon kotodom hozza es mintha a masodik felem lenne.. Amikor vele vagyok ugy megcsokolnam es magamhoz huznam, de nem tudnam elkepzelni azt hogy akar le is fekszunk.. Ezzel az extrakkalos dologgal pedig szerintem elrontanank az egesz kapcsolatunkat, de vonzodom hozza, egyszer csokoloztunk is. Tudom hogy sok lannyal volt mar es felek hogy engem is utana eldobna es csak erre kellenek neki, megis allandoan mondja, mennyire szeret es milyen szerencses lesz a kovetkezo baratom. Bele is mennek de nem is. Ti mit csinalnatok?:/

En 17l, o 17f

2016. febr. 14. 12:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

#10: Nem vagyunk álszentek, nekünk ez a véleményünk! Vagy ez valami földökívüli dolog? Nem hinném.

Ne buzdítsd már ilyenekre a kérdezőt. Egyrészt döntött, másrészt ebből előnye nem fog származni.

2016. febr. 14. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
inkább járjatok :'D
2016. febr. 14. 15:10
 13/21 anonim ***** válasza:

"Ne buzdítsd már ilyenekre a kérdezőt. Egyrészt döntött, másrészt ebből előnye nem fog származni."

Ki buzdítja? Olvasd már el az első válaszomat, konkrétan szó szerint azt írtam neki, hogy ilyen helyzetben az ő helyében nem mennék bele!

Amúgy meg annak adtam csak hangot, hogy attól, mert valaki netán belemegy egy ilyenbe, attól még nem lesz értéktelen és nem fog vénasszony maradni!:)

2016. febr. 14. 15:12
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem lesz tobb koztunk, ma vallotta be, hogy O tobbet erez irantam, eddig sem szerettem volna belemenni, de ezek utan pedig foleg, kihasznalni nem szeretnem:)

Koszonom mindenkinek

2016. febr. 16. 17:10
 15/21 anonim válasza:
100%
22/F vagyok. Nekem gimiben volt egy ilyen. A legjobb barátom lány volt. Egyszer nálunk aludt, lefeküdtünk. Aztán folytattuk ezt a jó szokásunkat. Tudtam róla, hogy sok sráccal volt korábban, de nem zavart. Nekünk nagyon jól sült el a dolog. Rengeteget tanultunk a másik nemről és mindent megbeszéltünk. A mai napig tartjuk a kapcsolatot, de mivel mindkettőnknek van párja, csak simán legjobb barátok vagyunk. Egyébként arról megegyeztünk, hogy ketten tudunk róla. DE, ez a mi esetünk, te írtad, hogy nagy nőcsábász és félsz. Szóval az egész azon múlik mennyire is vagytok barátok és mennyi esélye van annak, hogy utána téged is eldob. Mivel félsz, én arra következtetek, hogy annyire nem vagytok annyire jóban, mint mi voltunk és így nem is nagyon bizdítanálak a barátság extrákkal témára (ebben az esetben, pedig jó dolog).
2016. febr. 21. 02:07
 16/21 anonim válasza:
#15 vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy akkor mi 16 évesek voltunk és 20 éves korunkig tartott a dolog.
2016. febr. 21. 02:12
 17/21 anonim válasza:
13 éves koromban 1-szer exszel,14 évesen 3-szor haverral szeretkeztem(2 csók),15 évesen még nem szeretkeztem.De szerencsés a pasim,mondta a haverom.😄😄😄💞ui.:nem igazán vagyok rá büszke,de élvezem az életet😄😄😄
2016. febr. 21. 16:52
 18/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok: ha szingli vagy csak akkor menj bele
2016. febr. 21. 16:54
 19/21 anonim ***** válasza:
#17: Szomorú, ha ez neked az élet élvezése, te kis ri.banc.
2016. febr. 21. 17:51
 20/21 anonim válasza:
#19 Ez már nem a középkor.
2016. febr. 29. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!