Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsag extrakkal. Nem tudom mit tegyek, belemennetek?
A legjobb baratom ma azt mondta, hogy lehetne koztunk baratsag extrakkalos dolog, viszont en nem tudom mit tegyek, nekem o tobb sokkal mint barat de kevesebb mint szerelem, nagyon kotodom hozza es mintha a masodik felem lenne.. Amikor vele vagyok ugy megcsokolnam es magamhoz huznam, de nem tudnam elkepzelni azt hogy akar le is fekszunk.. Ezzel az extrakkalos dologgal pedig szerintem elrontanank az egesz kapcsolatunkat, de vonzodom hozza, egyszer csokoloztunk is. Tudom hogy sok lannyal volt mar es felek hogy engem is utana eldobna es csak erre kellenek neki, megis allandoan mondja, mennyire szeret es milyen szerencses lesz a kovetkezo baratom. Bele is mennek de nem is. Ti mit csinalnatok?:/
En 17l, o 17f
#10: Nem vagyunk álszentek, nekünk ez a véleményünk! Vagy ez valami földökívüli dolog? Nem hinném.
Ne buzdítsd már ilyenekre a kérdezőt. Egyrészt döntött, másrészt ebből előnye nem fog származni.
"Ne buzdítsd már ilyenekre a kérdezőt. Egyrészt döntött, másrészt ebből előnye nem fog származni."
Ki buzdítja? Olvasd már el az első válaszomat, konkrétan szó szerint azt írtam neki, hogy ilyen helyzetben az ő helyében nem mennék bele!
Amúgy meg annak adtam csak hangot, hogy attól, mert valaki netán belemegy egy ilyenbe, attól még nem lesz értéktelen és nem fog vénasszony maradni!:)
Nem lesz tobb koztunk, ma vallotta be, hogy O tobbet erez irantam, eddig sem szerettem volna belemenni, de ezek utan pedig foleg, kihasznalni nem szeretnem:)
Koszonom mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!