Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megér annyit az egész?
Lány vagyok,és szerelmes.A fiú kettő évvel idősebb.Hat éve edzünk együtt.
Az egyik barátnőmnek is ő tetszik.Vele egy idős vagyok.Ő is hat éve edz velünk.
Mindkettőnknek az a fiú tetszik.
Érdemes lenne "ráhajtani" a fiúra?
Mert a barátságnak lehet vége lenne?
Megér annyit egy fiú?
Ha látod, hogy a fiú ad neked valamilyen jeleket, akkor viszonozd. Ha látod, hogy jobban érdekled őt, mint a barátnőd, akkor közeledj hozzá.
Ha azt látod, hogy a barátnőddel jobban szimpatizál, akkor bármennyire is zavar/fáj,húzódj a háttérbe.
Ha igaz barátok vagytok, akkor ezt mindkettőtök meg fogja tudja érteni és továbbra is barátok lesztek.
De ha ebbe nem vagy biztos, akkor összegez, hogy biztos ér- e annyit az a fiú (akinek nem is biztos, hogy bejössz [vagy nem tudom, hogy hogyan viszonyul hozzád], hogy akár a barátságotok kárára mehet.
Eléggé. :)
A barátnőd már tud róla? Mert, ha nem, akkor mond meg neki, hogy a fiú megcsókolt téged meg minden. Valószínűleg le lesz lombozva egy kicsit, de hát emiatt nem haragudhat meg rád, mert téged választott a srác és nem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!