Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lenne a legjobb alkalom hogy átadjam neki az ajándékomat Valentinap alkalmábol?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Lehet hülye kérdés , de arrol lenne szo , hogy Vasárnap nincs esélyem hogy elmennyek hozzá , mivel külön településen élünk , és tervbe van hogy Pénteken elmegyünk a Deadpoolra és gondoltam akkor odaadom neki , viszont kicsit necces mivel vonattal megyek reggel és ugyan azzal a vonattal megyünk tovább is mivel a mozi kb 60 km-re van , ö felszál menet közben , és nem tudom hogy mikor lenne a legideálissabb hogy arra tereljem a témát hogy ö és én , mivel nem rég vagyunk együtt , és a legromantikusabban (Remélem értittek hogy mire gondolok :) ) szeretném összehozni a dolgokat. + az hogy kicsit tanácstalna voltam az felöl hogy mivel is lepjem meg.. Végül egy macinál maradtam ami tetszik neki , talán még megspékelem valamivel. Nos mit gondoltok ? ( A hibákért bocs )2016. febr. 10. 17:11
1/2 Sassy Girl Maybe válasza:
Ha van táskája, és elfér benne a maci, akkor amikor találkoztok add oda. Ráterelheted a témát, hogy vasánap nem tudtok találkozni, ezért szeretnéd most odaadni, hogy Valentin-napon majd rád emlékeztessen. Vagy valami hasonló:)
2/2 anonim válasza:
Nem értem mire gondolsz. Le akarsz vele feküdni?
A maci (plusz csoki esetleg) meg jó ötlet, azt a vonaton is oda tudod neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!