Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent, ha a folyosón amikor egy lány elmegy mellettem, utána visszanéz?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 11:31
1/9 anonim válasza:
észrevete hogy elcsortad a pénzét
2/9 A kérdező kommentje:
:D
2016. febr. 9. 11:56
3/9 anonim válasza:
Én is szoktam, ha olyan gyanúsan menel a manci. Még a végén hátba támad. Meg eleve figyelek. Úgyhogy ennyi. Nem értem, hogy miért kell mindig mindent túlreagálni.
4/9 anonim válasza:
Szeretne h kovesd mert remeli b betolod neki...
6/9 A kérdező kommentje:
Jó, fordítsuk komolyra a szót. :)
Nem vagysok sem zsebtolvaj, sem bűzbarlang, szóval nem ilyesmi miatt fordul meg utánam. És csak ő, és csak utánam.
Tudom, hogy "kérdezzem meg tőle", de addig is ez a lányoknál vonzalmat jelent, vagy csak baráti szimpátiát?
2016. febr. 9. 15:22
7/9 anonim válasza:
Istenem :') Értelem van ám :'D Naszóval.. Szimpátia mindenképpen megvan.. Azt pontosan pedig senki sem tudja hogy most ez milyen mértékű, csakis a lány ;)
8/9 anonim válasza:
Na hogy egy normalis valaszt is kapj:'D
Ez meg nem jelenti azt, hogy tetszel a lanynak. En is megfordulok egy-egy ember utan, ha erdekesnek talalom, de attol meg nem all fenn az hogy bejon. Persze lehet, hogy neki tetszel, de ezt ennyibol ma mar nem igazan lehet leszurni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!