Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni a volt barátomon. Mit tegyek?
18 éves lány vagyok, 2 évvel ezelőtt jártam egy fiúval fél évig. Én szakítottam vele, mert sokat veszekedtünk. Egy ideig próbált visszakapni, akkor nem akartam, mivel nem láttam értelmét, pedig nagyon szerettem - azt hittem, jobb lesz így, és majd túllépek rajta. Nos, nem így lett. Most megint van barátom, szintén 5 hónapja, de nem tudom kiverni a fejemből az exemet. Eddig baráti viszonyom volt vele, de mióta van ez a fiú, rám sem néz. Ő idén végez a suliban, és nagyon félek, hogy soha többet nem kapom vissza.
Kérlek, ne írjatok sértő kommenteket, tudom, hogy rosszat csinálok. A barátom nem ezt érdemli, tudom, hogy szakítanom kell vele.A kérdésem az lenne, hogy szerintetek próbálkozzak az exemnél, mondjam el, mit érzek, vagy teljesen felesleges és valahogy próbáljak meg továbblépni?
Ne próbálkozz semmit se, mi értelme lenne újra kezdeni? ANnyi srác van még....
Ott ba.sztad el, hogy miért kell egy EXSZEL BARÁTI viszonyban lenni? Semmi értelme, max. annyi, hogy sikerült elcseszned vele egy kapcsolatod, és amíg barátod marad, addig a többit is el fogja.
Vagy jön egy olyan srác, mint én, aki azt mondja, hogy vagy ő, vagy én, mert ez a dolog nem normális így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!