Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy azért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nem szeretnek az iskolában mert csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok model alkat. 175 cm 65kg. Szeplős vagyok és emellett elég pattanásos az arcom... Nem érzem magam szépnek, egyenesen csúnyának... Erettebben gondolkodom mint mások, de ha kell le tudok alacsonyodni a korombeliek szintjére, de az első pillanattól fogva leneznek engem... Képet csak privátban küldenék...

16/L

2016. febr. 6. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem is küldhetsz képet!

Egyébként ne foglalkozz az ilyen emberekkel. Tudom, hogy nehéz.

2016. febr. 7. 16:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem utálhatnak azért mert csúnya vagy, de küldheted a képet :)
2016. febr. 7. 21:09
 13/18 anonim válasza:

Szia, sztem ehhez a súlyhoz ez a magasság tökéletes, szeplős lányok szépek :) a pattanásokat meg majd kinövöd ;)

Ötletem sincs h miért néznek le, de lehet h csak te érzed úgy.

Küldhetsz képet h ha szeretnél :) 23/f

2016. febr. 7. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:

A leirtak alapjan nincs veled gond szerintem. De persze sokat szamit egy kep. Nekem kuldheted :)

15/l

2016. febr. 8. 18:04
 15/18 anonim válasza:
A lenyeg hogy magabiztos legyel:) nekem is kuldhetsz kepet..
2016. febr. 10. 15:08
 16/18 anonim ***** válasza:

"Nincs ronda no -csak lusta!"

"Ha lekell tudjak alacsonyodni a szintukre..." oszinten, te, hogyan allnal egy olyan emberhez (es most mindegy, hogy no vagy ferfi, szep vagy csunya) es ezzel a hozzaallassal viselkedne...?

Nem ismerlek, lehet, hogy valoban eretten gondolkozol -de a kevesbe ertelmes emberek is ugyanolyan ertekuek, pontosan annyi hibaval mint te, a maguk "szintjen", bar en ezt nem ezzel a szoval fejeznem ki. Kell egy fejlodesi ut amig az ember megtalalja azt amely lehet, hogy mas gyerekkora ota tud -de hidd el, mas tulajdonsaga meg pont benned hianyzik.

2016. febr. 12. 21:42
 17/18 Lóczi Natasa válasza:
Ne aggódj! Nekem is szeplő,pattanás,nem valami szép hang,lapos vagyok mint a pálcika X D ,de nem a külső számít! Valamiben biztos hogy kitűnsz a többiek közül: pl.: 100x szebben rajzolsz. Utánna majd megunják a kötözködést .
2016. febr. 25. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Imadom a szeplos lanyokat kuldesz kepet 16f... 😃
2016. febr. 26. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!