Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk / Férfiak zavarna titeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk / Férfiak zavarna titeket az alábbi dolgok?

Figyelt kérdés
Ha egy lánynak nem lenne instagramja, de nektek igen, ha Facebookon több ismerősöd lenne mint a lánynak illetve ha több likeod lenne mint neki. Tudom hogy hülye kérdés meg minden de ez közvélemény kutatás hogy mennyi Mindenkit befolyásolnak a közösségi oldalak?

2016. febr. 1. 20:50
1 2
 11/14 >_< ***** válasza:

Én a leírtakat pozitív tulajdonságként fogom fel. Ha valakinek kevesebb ismerőse van csak a szűk kört veszi fel, emiatt kevesebb a kedvelés is oké, kit érdekel, az instagramm pedig kifejezetten arra való hogy mutogassuk magunkat mindenkinek, megint csak nem valami vonzó tulajdonság.

Szóval én kb. ilyen vagyok mint amit leírtál és ha egy lány is hasonló az nálam egyáltalán nem rossz pont :)

De a legfontosabb a személyisége, és minden amit a közösségi oldalon kívül tapasztalok vele kapcsolatban.

18/F

2016. febr. 1. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben nem érdekel a dolog.Örülnék is ha nem posztolgatna magáról állandóan képeket. 16/f
2016. febr. 2. 07:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Se fbm se instám se lájkom!
2016. febr. 2. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
rohadtul hidegen hagyna...el se tudom képzelni, hogy valaki ezzel foglakozna...de az a baj manapság előfordul
2016. febr. 2. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!