Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem belé. Mit tegyek? Komolytalan válaszokat nem szeretnék!
Van egy fiú, évfolyamtársam..Ő az a típus aki becsajozik aztán dobja és már megy is egy másik lányhoz. Nagyon bejön már kb. 1 éve.
Egyik nap rám írt, jól elvoltunk, találkozót s megszerveztünk, ha bár nem jött össze, 40 percet vártam rá, és nem a legmelegebb nap volt.Megsértődött, rám fogta hogy nem volt ott..Nem írt többet. Nyári szünet következett.. Nem beszéltünk. Elkezdődött a suli. Egyszer ráírtam, elkezdtünk beszélgetni, persze nem élőben. Találkozót szerveztünk, nem jött össze.Nem meglepő hogy a 3. találkozó sem jött össze. Már ott tartottunk hogy amikor beszélgettünk se téma se semmi. Annyiból állt a beszélgetés hogy:-Szia,Mizu? -Semmi veled? -Semmi. Na igen ennyi volt a nagy beszélgetés, és ez kb. mindennap. Egyfolytában én írtam rá. Abbahagytam. Nem írtam rá többet. azóta már 2 hete hogy nem beszélünk, várom hogy ő írjon. Persze az én osztály társaimmal is beszélget, olyanokat mond nekik hogy szeret engem, meg hogy szívesen járna velem, meg ehhez hasonló dumákat, de ő sose ír rám, ez azt jelenti hogy nem is hiányzok neki? Vagy nem mer rám írni?? Vagy már el is felejtett? Túllépett rajtam? Nem is számítottam neki semmit? Vagy én érthettem volna félre valamit? Bocsi ha picit hosszúra sikerült.. Komolytalan válaszokat nem szeretnék kapni.. 16/l
A leírtak alapján, sajnos nem akar tőled semmit
Felejesd el
Szerintem se akar toled semmit :(
"Aki nem keres,annak nem hiányzol" és ez sajnos igaz. Tudom nem könnyű elfelejteni valakit,de nála jobban jársz ha felemeled a fejed és tovább lépsz ;)
na most előttem szólóknak üzenném hogy a kérdezőnek írhattok bármit, akkor sem fog lemondani erről a srácról.
miért? mert számára elérhetetlen. ÉS EZ A LÉNYEG KÉREM SZÉPEN!
a lányok az elérhetetlen fiúkat szeretik!!! ezt értsétek meg.
Vagy épp fordítva.
Nem a lányok szeretik az elérhetetlen fiukat . Hanem a fiuk szeretik az elérhetetlen lányokat!
O tudja hogy te ugyis mindig teperni fogsz utana ,ergo o ezt élvezi. Hagyd, ne keresd . Forduljon magába .;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!