Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Egy olyan lányról lenne szó, aki nem a kedves, mosolygós emberek közé tartozik. Gyakran beszól másoknak, persze csak akkor, ha van rá oka. Nincs sok (kamu)barátja, de tulajdonképpen ez nem is zavarja őt. Nem mutatja ki az érzelmeit, és látszólag nem vágyik társaságra.
Az első benyomása a többségnek róla, az, hogy "a fura" és a "magának való".
Viszont ez csak az álca, valójában épp az ellenkezőjéről van szó. Érzékeny, sokat sír, és néha elgondolkozik azon, hogy miért nem fogadják el az emberek őt úgy, amilyen, hisz nagy szüksége van a szeretetre.
Tudnátok bármilyen kapcsolatot kialakítani vele? Elfogadnátok mindkét arcát? Elfogadnátok, hogy nem akar megváltozni? Tudnátok szeretni?
2016. jan. 30. 15:18
2/12 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd, kérlek? Ezért tettem fel a kérdést, hogy magyarázatot kapjak miért igen/miért nem. :)
2016. jan. 30. 15:22
4/12 anonim válasza:
Ezektől a tulajdonságoktól teljesen független, hogy tudnám-e szeretni. Ha azt érzem, hogy szeret és megbízhatok benne, akkor az már az ő dolga, hogy másokhoz hogy viszonyul.
6/12 anonim válasza:
Nem fogadnánk el. Mivel két személyisége van, egy amit közöl a világ felé és teljesen más ha nincs a világban.Nem tudom érted-e mit mondok. Lehet veled is csak azokat a tulajdonságait vagy kitalált tulajdonságait közli/mutatja, ami neked szimpatikus. Ősi és bevált módszer amit sokan alkalmaznak.
7/12 anonim válasza:
Én elfogadnálak, senki kedvéért nem kell megváltoznod 18/f
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, lehet. Első randi végére kiderülne az álláspontom.
9/12 anonim válasza:
szerintem ha okal szól be akor nincs para:D
10/12 anonim válasza:
Én elfogadnám, mivel részben ilyen vagyok én is (legalábbis személyiségileg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!