Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járok egy fiúval, de már más...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járok egy fiúval, de már más tetszik egy ideje. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Aki tetszik az egy nagyon jó barátom és tudom hogy én is tetszem neki ,nagyon egy hullámhosszon vagyunk de nem szeretném megbántani a fiúm . Az a baj hogy vele nem is beszélek igazából eleget (akivel járok) és alig ismer.A másik fiú pedig hát tényleg nagyon sokat tud rólam és olyan sok beszéd témánk is van. Szóval mit tegyek?

2016. jan. 29. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Válaszd a másik fiút!
2016. jan. 29. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

akkor ismerd meg a pasid jobban,hagyott már cserben,bántott meg? ha nem akkor nem értem,nekem van egy iszonyat jó fejhallgatóm ami több mint 1 éve megvan és még mindig olyan királyul szól mint amikor vettem és semmi pénzért nem válnék meg tőle...

Egy kapcsolat akkor kapcsolat ha mindkét fél tesz azért hogy jó legyen,annak se lenne értelme ha elhagyod a másik miatt és egy idő múlva vele is ez lesz,persze elsülhet máshogy is a dolog

2016. jan. 29. 21:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából nemtudom ,hogy ez mennyire számít cserben hagyásnak de az osztályomban volt egy kicsit erős konfliktus és nem engem hanem a másik felet védte. Megbántani ..hát azt annyira nem, olyan volt ,hogy olyat mondott ami rosszul esett de ..nemtudom . Alig ismer én viszont őt nagyon is.
2016. jan. 29. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Minek jöttél össze vele? Miért nem használsz vesszőket? :'D(oké egyet a kérdésbe beletettél, de lentebb...)
2016. jan. 31. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!