Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normáis, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normáis, vagy csak én vagyok lemaradva?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok 7.osztályos és van pár lány osztálytársam akiknek pasijuk van de ez még oké. De az a durva hogy smárolnak velük de nyelvesen. A pasi meg fogdossa a seggét.... Nekem is van aki tetszik de én úgy vagyok vele hogy még egy 13 évesnek ilyen nem való. Max pegpuszilja megfogja a kezét, megöleli.

Szerintetek igazam van hogy ez sok vagy esetleg lehet túlreagálom?

2016. jan. 28. 21:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ugye? És akkor még ők mondják ránk hogy hülye vagyok miért nem próbálok beilleszkedni olyan lenni mint ők....hát öcsém mert 13 éves vagyok és ha felnövök nem egy ri*anc akarok lenni
2016. jan. 28. 23:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Helyesen gondolkodol
2016. jan. 28. 23:28
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Persze mert az tok realis, hogy van egy parod szeretned megcsokolni de azt gondolod magadban "Hmm en meg csak 13 vagyok ezert megsem csokolom meg mert az csak 14 evesen lesz elfogadott" Te teljesen hulye vagy es feltekeny.
2016. jan. 29. 00:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt kinek gondoltad írni de én nem vagyok féltékeny és nem szeretnék senkit megcsókolni mert eleve nincs kit, meg hát pont ezért írtam hogy az oké lenne ha megpuszilják egymást, megölelik de ne nyelvezzenek. Ha meg igen akkor ne nyilvánosan mert hányingerem lessz tőle!
2016. jan. 29. 12:14
 15/17 anonim ***** válasza:
tesóm csak 3. os még xd
2016. jan. 29. 17:25
 16/17 anonim válasza:
Szerintem szard le! A szavaidból irigység ,nem nem ez a jó szó inkább olyan kiváncsiság szűrhető le. Hidd el , biztod vagyok benne, hogy lennél annak a lánynak a helyében! persze nyilván nem a 8. 13évesen ba#ok kapcsolatban. Szvak szard le, ők cseszik el nem te. Ez van ilyen felszínes a világ. Hidd el ,hogy ez a 'pasijuk', soha nem védené meg őket.
2016. jan. 29. 22:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Kicsit magamra ismertem, mert én is 13 éves vagyok is ugyanezt csinálom a pasimmal. Amíg nem volt barátom azt éreztem, mit te, de most már nem érdekel mit gondolnak mások, így érzem jól magam. Mondjuk nem esünk egymásnak a nyílt utcán, de akkor sem érdekel más véleménye, én sem szólok be neki ilyenekért. Az ő élete. Azzal viszont nem értek egyet, hogy a barátnőid ezzel piszkálnak. Ráérsz még vele igazából.

13/l

2016. jan. 31. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!