Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tartja fennt a beszelgetest?
Figyelt kérdés
Van egy srac a suliban es mindif szemezunk meg neha rammosolyog ,de egyertelmuen tetszem neki.
Valami tortent ma es ezzel kapcsolatban irtam neki mert o is szemtanuja volt erre annyit irt hogy igen vicces volt haha
De nem ertem?! Legyszi mondjatok el a velemenyeteket
2016. jan. 27. 22:17
1/8 anonim válasza:
És te erre írtál valami választ?Mert ha nem,akkor te nem tartod fenn a beszélgetést:D
2/8 RRR válasza:
én se
de talán az a valami tényleg vicces volt.....már ha ez a kérdés,mert az enyhén homályos
3/8 anonim válasza:
Ez a netes kapcsolat hátránya. Lehet, több időt kellene töltenetek együtt.
4/8 anonim válasza:
Azért írj neki és magyarázd meg a helyzetet!
De az élőnél nincs jobb!
5/8 anonim válasza:
És ennek mi köze a kategóriához?
6/8 anonim válasza:
már aszitem az vagy aki nkm teik xD
7/8 A kérdező kommentje:
Haha nem,ha nem vagy angol
De sok sikert <3
Egyebkent irt PERSZE MIUTAN ELALUDTAM.. :( :D
2016. jan. 28. 06:55
8/8 A kérdező kommentje:
Ja es mindenkinek koszonom! Teljesen egyetertek. :)
2016. jan. 28. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!