Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem el a szüleitől egész estére?
Figyelt kérdés
A szülei elég rövid pórázon tartják aminek örülök mert így megvan a normális értékrendje.
A szülei vallásosak, nem tudom ez mennyire fontos.
A szüleivel nem találkoztam még hiszen 1hónapja találkozgatunk. Szerintük még korai, hogy nálam aludjon
Február 13-14.ig szeretném elkérni a leányzót.
Február 13: késő délután ülnénk be egy remek előadásra utána moziba mennénk (tudom, hogy ücsörgős és kussolos mind 2) majd hozzank mennenk, reggel még meglepném egy reggelivel.
Mivel szüleivel nem beszéltem még, de holnap délig kell megvennem a jegyeket így személyesen nem lesz lehetőségem elkérni, tehat maradt a híres közösségi oldal. :/
Ötletek, hogy mit írhatnék a szüleinek? Szeretném ha a lánynak meglepetés lenne.
Előre is köszönöm mindenkinek. :)
2016. jan. 26. 23:28
1/3 A kérdező kommentje:
L17 Én20
2016. jan. 26. 23:30
2/3 anonim válasza:
Ejha, na vannak még normális emberek, akiket érdekel a barátnőjük :D Nincs sok tapasztalatom, de szerintem a legjobb ahogy ezt letudnád nekik írni hogy határozottan, de tisztelettel leírod nekik hogy "Kedves ..., meg szeretném lepni a lányukat egy estével, úgy hogy utána nálam aludnánk, mert egy meglepetés reggeli is tervben van." Sok sikert. Drukkolok nektek 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!