Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy fogadná, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy fogadná, ha felhoznám neki?

Figyelt kérdés

Helló,egy 14 éves srác vagyok.

Van egy lány,akit nagyon imádok. Talán kezdem megszeretni. Nagyon buja egy dög,ezért is imádom. Szeret szexuális dolgokról beszélgetni velem. Kedveljük minden porcikáját a másiknak. Sok közös is van bennünk. Pár hónapja irkálunk és találkozgatunk. Az volna a kérdésem,hogy szerintetek hogy fogadná,ha felhoznám,hogy magasabb szintre szeretném vinni a kapcsolatunkat? (gondolok itt szexuális ágra)

Tudom,hogy szereti,ha pl egy parkban ülve,sétálva suttogok a fülébe perverz dolgokat,közben simogatom a testét. Ezt mindig is imádta. Most is így tennék.

Felhozom,fülébe suttogok,hogy talán szexelhetnénk,esetleg 69,vagy valami. Szerintetek egy perverz buja dög lány hogy fogadja ezt? (LÁNYOK HELP)

2016. jan. 26. 21:54
1 2
 11/12 ireland00 ***** válasza:

Tuti hazudsz, mert belekavarodtál, de tételezzük fel, hogy csak szimplán hülye vagy...

Ha dugtál már, akkor tudod, hogyan kell egy lánnyal viselkedni (kivéve ha a szomszéd pedo nénike volt az első :D), szóval tudod te mit kell tenni...

2016. jan. 26. 23:07
 12/12 A kérdező kommentje:

Jajj istenem miért hazudnék?

Azzal a csajjal elég könnyen összehoztam,13 voltam már akkor kiny*ltam.

Engem voltaképp az érdekelt,hogyha felhoznám neki,akkor milyen reakciót vàltana ki belőle,és ha nemet mond akkor változna-e valami köztünk

2016. jan. 27. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!