Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy lány mit tehet annak érdekében, hogy észrevegyétek, akár odamenjetek beszélgetni vele/ ráirjatok?
Tegyuk fel, hogy tudjátok, ki az)
ha lehet mind a háromra "esetre" válaszoljatok :)
a) a buszon
b) a suliban
c) az utcán
kort is légyszi :)
a: Nézzen mélyen a szemembe és mosolyogjon rám vagy "véletlen" ejtsen le valamit a földre előttem.
b: "Véletlen" ejtsen le valamit a földre előttem vagy nézzen mélyen a szemembe és mosolyogjon rám.
c: Nézzen mélyen a szemembe és mosolyogjon rám vagy "véletlen" ejtsen le valamit a földre előttem.
Kor.
[19]
hogy kell valakinek mélyen a szemébe nézni? :D
a probléma, hogy azzal is küzködök, hogy 1-2 mp-ig a szemébe nézzek annak, aki tetszik :/
a) mosolyogjon rám nekem az bőven elég ahhoz hogy lássam érdeklem :D
b) ugyan ez kb :D
c) az utcán talán nezz rá és mosolyogj rá megint csak :D azzal elég sok dolgot elárulsz :D
ahh de atelnek mar egy ilyet :D 16/F
5. jó is lenne :D
csak ennyire sajnos nem vagyunk jóban :D
Most a fiúk ezt írják neked, de a valóságban ez úgy működik ha:
1. Ránézel és mosolyogsz rá. -> Mit bámul a csaj?
2. Leejtesz valamit előtte. -> Na most alaposan szemügyre veszem hátulról. :) (És közben várja, hogy te hajlongj.)
A valóságban a fiúknak az sem elég egyértelmű ha keresed a társaságukat. Nagyon nehezen esik le nekik sokszor, hogy a lány akar tőlük valamit.
VAGY
Nem tetszel eléggé vagy egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!