Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi "összejönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi "összejönnétek 1 ilyen lánnyal/fiúval? " kérdés? Amiben ráadásul annyi van, hogy 175 magas 60 kiló és kék szem.

Figyelt kérdés
Ebből azt hiszitek valaki meg fogja mondani? Meg,hogy szeretsz olvasni...
2016. jan. 25. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert IQ nincs, de unalom van.
2016. jan. 25. 16:36
 2/14 anonim ***** válasza:
de amugy ja ez egy normás magaság és súly xd
2016. jan. 25. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is szeretlek.
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem is elegem van már az ilyen kérdésekből, valószínűleg önbizalom növelés miatt, közben nem ad valós képet.
 5/14 anonim ***** válasza:

Valójában az egész Tini párkapcsolatok ugyan azokból a kérdésekből áll.

- bejövök bárkinek is ? ( mi a baj velem, mit csinálok rosszul )

- bejövök egy konkrét személynek ? ( rám mosolygott és magam alá vizeltem örömömben )

- korai még ? ( szexuális dolgok )

- mért nem engedik meg ? ( szülős ügy )

- szakítottunk, mi legyen ? ( mi biztos jobban tudjuk ezt is )

- hogyan szóljak hozzá ? ( aranytéma )

- megcsalt ? ( ehhez csak gratulálni tudunk amikor egy gyermekkorban már ez megy )

Szóval ezek az alapkérdések, és erre kis % ban jön rá egy egy értelmesebb, speciálisabb eset aminek van kiindulási alapja és valóban nem kaptafa az egész és el lehet gondolkodni rajta és megpróbálni tanácsot adni, TANÁCSOT, nem megmondani a tutit. Nyilván előbb nem soroltam fel minden típust, de a legtöbbre ugyan azt lehet válaszolni, csak úgy érzik az ő esetük más. Pedig nem, ugyan olyan pofon egyszerű, csak gondolkodni kéne tudni, magukba nézni egy kicsit, mérlegelni és ANYUT APUT TESÓT megkérdezni. De ez nem divat manapság ;)

Ami szép, hogy az esetek többségében ilyen gyermekded kérdésekre kik válaszolnak ? Hát nyilván ugyan olyan tudatlan okoskodó gyerekek, semmi értelme az egész kategóriának szerintem itt GYIK en nem beszélve arról, hogy sokszor milyen zöldségeket lehet olvasni kérdésben és válaszban egyaránt.

2016. jan. 25. 16:51
 6/14 anonim ***** válasza:
valaki ismerkednit kihagytad
2016. jan. 25. 17:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert hülyék, konkrétan azért :D Én is mindig nevetek, mikor valaki leírja a szemszínét, hajszínét, meg hogy hány kiló, és milyen magas, és utána megkérdezi, hogy járnának-e vele XD Én meg 190 centi vagyok, 80 kiló, járnátok velem? Most mindenki elképzel egy magas jóképű csávónak aki viszonylag izmos, és odaírja hogy igen, a valóságban meg 1 barátnőm sem volt még 19 év alatt.
2016. jan. 25. 17:07
 8/14 anonim ***** válasza:
fiu vok lányok valaki járna velem?
2016. jan. 25. 17:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Régen szerettem a "tini párkapxsolatok" kategóriát de most már inkább s*xualitás kategória lett. Most komolyan miért nem oda írjátok?
2016. jan. 25. 17:40
 10/14 anonim ***** válasza:
amugy ja regen egybe volt jobb volt
2016. jan. 25. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!