Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak tényleg ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak tényleg ennyire egyszerű a gondolkodása?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy hülye képet, fiú és a lány fekszenek az ágyba a fiú a plafont bámulja, a lány meg azon gondolkozik hogy mi lehet a fiú baja hogy ennyire bambul valyon milyen csarja gondolhat, biztos baja van vele szakítani fog.. stb.. stb.. a fiú meg közben csak arra gondol hogy valyon hogyan marad fent a légy a falon. :D Most ez csak egy hülye példa de sok mindenkitől hallottam már hogy mi lányok mindent túlkomplikálunk, és a fiúk sokkal egyszerűbbek mint ahogy gondoljuk. És ha csak csendbe bámulnak ki a fejükből akkor az nem azt jelenti hogy valami világrengető bajuk van velünk, csak szimplán jó érzés bambulni. Tényleg ennyire egyszerű lenne egy fiú? :D
2016. jan. 23. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem mi vagyunk túl egyszerűek, ti vagytok túl bonyolultak :P
2016. jan. 23. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:

persze... nyilván a srácok nem gondolkodnak, soha...

Csak egy icipicit bele kéne gondolni, hogy mennyi valóság alapja van ezeknek a képeknek? Nem sok, nyilván van olyan srác aki csak ennyit gondol, de azt fel fogod ismerni, ő az aki megkérdezni, hogy 'krumppitt kérel a mekmenü plászhöz?'

ugyan ez igaz a másik nemre is.

2016. jan. 23. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkozunk, hogy amikor leírod, hogy "valyon" nem szólal-e meg egy "helyesírás" feliratú vészcsengő a fejedben. Bár lehet, hogy a tiedre "hejesírás" van írva.
2016. jan. 23. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Nezd meg és megérted a fiúk és lányok közötti eltérést ;) angolul van de van valahol magyarul is bár nekem mindegy mert én értem xD

[link]

2016. jan. 23. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:

De mi legalább nem ijedünk,meg,hogy elhagytuk a telefonunkat,miközben a kezünkben van! :D

18F

2016. jan. 23. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez így van. Elméletileg a fiatalkori fejlődési ütem eltérésből származik. (Ugye a lányok bizonyos korban érettebbek, gyorsabban felnőnek mint a fiúk, utána fordítva, és ez megy a gyerekkor nagy részében)

azt eredményezi, hogy míg a srácok nagy része egyszerűbben, letisztultabban gondolkozik, a lányok hajlamosak csűrni-csavarni dolgokat, teljesen elszállni a racionalitástól, és tök random dolgokba érzelmeket állítani. Viszont a nők képesek nagyon sok mindenre egyszerre koncentrálni, ezért tudnak egyszerre otthon egyik kézzel vacsorát főzni, a másikkal gyereket pelenkázni, közben ellenőrizni a számlákat, másik gyereknek segíteni a háziban..stb. Ez számomra totál lenyűgöző. A két nem így egészíti ki egymást. Ki van találva ez, de nagyon. 20F

20F

2016. jan. 23. 17:27
 7/8 eznemlényeges ***** válasza:
egy napon belül akár egy órát is tudok bambulni, és kb. semmi nem zökkent ki belőle xD
2016. jan. 23. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Lábain nem csak kapaszkodásra szolgáló kis karmocskák, hanem kampósan szőrös felületű, tapadni képes képletek is vannak, ezért képes a plafonon sétálni.
2016. jan. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!