Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Ugyanmàr, ne legyünk álszentek...
Normális! Habàr kérdés h mit jelent a fiúzás neked. Séta, csók, randi normális. Szex:ha hosszabb a kapcsolat(nem egy hetes), normális partner és használjátok az eszetek...akkor kb ekkortól "normális" elveszíteni a szüzességet. De nem baj, ha késõbb.
Persze mindez ne menjen a tanulàs, viselkedés rovására.
29/nõ
12/22 anonim válasza:
Ha szerelmes lettél valakiben akkor rendben van, de azért elkezdeni mert még nincs, és egyedül fogsz meghalni, meg amúgyis mindenkinek van már az osztályban, meg tök ciki, azért felesleges. :)
13/22 anonim válasza:
16 az már késő! A szomszédom lánya 14 és már 3 fiúval dugott.
15/22 anonim válasza:
16 évesen teljesen normális, előbb szerintem korai.
Nagyjából ebben a korban elkezded,persze nem kell lefeküdni hirtelen az első sráccal gyorsan,,de hajrá;)
17/22 anonim válasza:
teljesen normális, aggodalomra nincs ok. sőt, akkor kéne aggódnod, ha nem érdeklődne a fiúk iránt 16 évesen!
18/22 A kérdező kommentje:
Nem a szexre gondoltam ,hanem ,amit tobben leirtatok
2016. jan. 23. 09:43
19/22 A kérdező kommentje:
Es azert kerdezem ,mert beszelgettem par emberrel tegnap es szerintuk ez teljesen normalatlan stb.. Ok nekem meg nem volt semmi.. de ,ha valakinek van akk nem ertem miert olyan nagy baj az
2016. jan. 23. 09:47
20/22 anonim válasza:
"Szülsz??!"
:D :D
Tizenhat évesen fiúzni szerintem ér.
Ékezeteket használni írás közben is ér.
Ha valaki nem használ, a mondandóját félreértelmezni is ér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!