Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, nektek milyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
A rosszak, szabályszegők.
2016. jan. 20. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Külsőre legyen alacsony és nagyon vékony, legyen hosszú haja az mindegy milyen szín, a szem is mindegy milyen, adjon magára, de ne tini p*csásan

Belsőre legyen kedves, vicces, de komoly is, szeressen összebújva lenni és tudja szeretni a barátját:)

2016. jan. 20. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Alacsony, rövidebb haj, vékonyabb testalkat. Igazából ennyi kikötésem van, a többi nem annyira fontos, úgyis minden lánynak más áll jól.
2016. jan. 20. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Mennyi ilyen kérdés lessz még máma kiírva? :D bocs de télleg sok ilyen van... Magas legyen és olyan nagy homokóra testalkattal és összebúlyós lehet bulizós is de ne piáljon annyit mint én szoktam... Cigizni ne cigizzen ha cigizik nem lehet semmi köztünk én se cigizek
2016. jan. 20. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Külsőre: tőlem nem magasabb. Vékony, normál testalkatú, esetleg egy nagyon kevés plusz kilóval. Sötét haj, ami lehetőleg nem rövid. Cicikből a kisebbeket kedvelem,de persze a naggyal sincs bajom :D Aranyos vagy karakteres arc.

Belsőre: megbízható, hűséges, legyen meg a magához való esze, ne legyen rosszindulatú.

Kor: lehetőleg tőlem fiatalabb.

25F

2016. jan. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!