Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb barát voot de erre....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barát voot de erre. Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Szóval ez a dolog pár napja történt de most olyan tehetetlenül érzem magam mint még soha. Tehát én egy 15éves lány vagyok és volt egy legjobb barátom...fiú volt és 16. Én hittem a fiú-lány közötti barátságban és azt hittem ő is. Dehát elköltöznek másfél évre ausztriába. És tegnap előtt búcsúztam el tőle. Szülei már felmentek budapestre ő csak utánukment vonattal. Amikor köszöntem el megöleltem meg mjnden és ő...ő egyszer csak megcsókolt!!! Aztán csak annyit mondott hogy nem tudtam tovább titkolni, és elment. Most nem tudom mi tévő legyek 2napja történt. Vajon úgy gondolta hogy szerelmes belém? Felhívjam? Tehetetlen vagyok! Szerintetek?
2016. jan. 19. 18:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért most tiszta hülye vagyok és át se néztem
2016. jan. 19. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen bejöttél neki ha te is szereted távkapcsolat még lehet bár úgy se működne..
2016. jan. 19. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen beszélnetek kell erről! Írj rá Facebookon, vagy bárhol és tisztázzátok az érzéseiteket.Attól még nem kell örökre elválnotok, mert elköltözik!
2016. jan. 19. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom és köszönöm beszélni fogok vele csak az a bajom hogy én zavaridtam össze nem tudom hogy milyen értelemben szeretem őt de ha ráírok vagy felhívom biztos rájövök köszönöm a tanácsokat mégegyszer :)
2016. jan. 19. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:

hú, szerintem ez egy tinidráma cselekményének egy tök jó része lenne :D

amúgy mindenképp tisztázzátok, lehet hogy tök jó dolog sül ki belőle, szóval csak bátran! én szorítok.

2016. jan. 20. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!