Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, aki hisz ebben? (lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki hisz ebben? (lent)

Figyelt kérdés
"H ha valakire sokat gondolsz, az megérzi." Ti hisztek ebben? Ha igen mi az alapja?

2016. jan. 9. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
az illető sokat csuklik :DD
2016. jan. 9. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem létezik ilyen
2016. jan. 9. 20:41
 3/8 sziszen55 ***** válasza:

lehetséges nem tudom mondjuk attól függ hogy közben bámúluljuk vagy csak rá gondolunk az illetőre

az emberi megérzés különös.

2016. jan. 9. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz lenne, akkor az a fiú akire gondolok, átjönne hozzánk, de minimum rám írna / felhívna. :)
2016. jan. 9. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
A vele való viselkedésedből, meg abból hogy miket mondasz neki, ráhöhet, hogy sokat gondolsz rá, de a semmiből semmiképpen sem.
2016. jan. 9. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Szeretnék hinni benne. Egyébként, ha belegondolsz azt is megérezzük, ha néznek minket és tudtommal erre sincs magyarázat. Sokkal többre képes az emberi agy, mint amennyit jelenleg tudunk róla :) Semmiféle természetfeletti dologban, így pl Istenben sem hiszek szóval amiket leírtam nem úgy kell elképzelni, hogy tudunk varázsolni is csak még nem jöttünk rá hogy hogyan.
2016. jan. 9. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:

A semmiből valóban nem. Ha valakire sokat gondolok, és a közelembe kerül, akkor mindig az van, hogy reflexszerűen ráfigyelek, és elis nézek, mert nem akarom, hogy feltünő legyen.

Abban hiszek, hogy nem tudom én sem, és senkimás visszatartani ezt az automatizmust, amit a másik is megérezhet, természetesen. Habár inkább csak abban az esetben, amikor megakarja érezni, vannak olyan emberek is, akiket teljesen hidegen hagy az, hogy mikor ki-mikor bámulja.

Kérdés az, hogy min gondolkodsz a másikkal kapcsolatban? Én normális esetekben ahelyett, hogy most arra várnék, hogy kísértetíesen "megérezze" azt, hogy rá gondoltam, egyszerűen leállok vele beszélni arról, amikor gondolkodtam (feltéve, hogy van értelme a gondolatnak). Ha beszélgettek is, akkor automatikusan kiderül, amikor közlöd a vele-kapcsolatosan kiagyalt gondolatidat (feltéve, hogy érdekli őt).

2016. jan. 22. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
amiről* gondolkodtam
2016. jan. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!