Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tetszenek nektek a mozgássérült lányok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
14/L vagyok és mozgássérült, nincs kerekesszékem, de a mozgásommal van "némi" probléma. A bal lábam 7 cm-el rövidebb, mint a jobb lábam ezért sántítok elég feltűnően. Ettől eltekintve egyáltalán nem vagyok ronda (átlagos vagyok), a lábamat varratok díszítik és tesizni sem tesizhetek, egyéni gyógytornára járok. Nem zavar, hogy ilyen a lábam, sőt szeretem, de zavaró, hogy amikor az osztályban arról beszélnek, hogy egy fiúnak ki tetszik, akkor felsorolnak mindenkit csak engem nem. Előbb elhinné mindenki, hogy az éppen aktuális "osztály hercege" meleg és egy fiúba szerelmes, mintsem belém...2016. jan. 1. 13:20
1/9 anonim válasza:
Ha valaki szeret az az ugy fogadel téged amilyen vagy.
2/9 anonim válasza:
om ha beleszeretek valakiba utána mondjuk balesetet szenved attol még szeretni fogom..
3/9 anonim válasza:
Én is mozgássérült (voltam), igaz, kevésbé mint te és ugyanez zajlott le általános iskolában, hogy automatikusan a betegségem miatt viszolygott tőlem mindenki. Az önbizalmam nulla volt, rondának láttam magamat, semmirekellőnek, haszontalannak, bénának stb.. Aztán megismerkedtem neten olyan emberekkel akiknek teljesen más volt a gondolkodása és nem is gondoltak arra, hogy ez probléma lenne. Túl kell élni az idiótákat és majd találsz normális embereket is az életedben. :) 21/F
4/9 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagyok annyiból, hogy sok barát vesz körül akik szeretnek, de néha mondanak olyanokat amiket poénnak szánnak vagy szerintük semmiség, de nekem rosszul esik. Eddig sosem volt bajom a másságommal és most sincs, de év elején jött egy új fiú az osztályba és mindig került és sosem szól hozzám, mintha fertőző lennék. A közelembe sem mer jönni és eléggé talpraesett, harcias, bátor csaj vagyok és ezért néha a torkának esnék, hogy oké, hogy fura, h átmész egy másik iskolába és az egyik osztálytársad mozgássérült, de attól még én is ember vagyok. Bántani (lelkileg) sosem bántottak, alsóban az egyik fiú osztálytársam megdobott kosárlabdával és az összes többi összeverte a kedvemért xd és piszkálni sem mernek, mert mint mondtam, "picit" harcias jellem vagyok, de lehet, hogy az a fiú csak fél tőlem. csak olyan zavaró, hogy amikor megyek az utcán akkor megbámulják a lábamat :/ persze ezzel csak saját magukat minősítik
2016. jan. 1. 14:16
5/9 anonim válasza:
Nekem csupán emiatt nem lenne problémám egy lánnyal.
7/9 anonim válasza:
Nekem tetszene engem nem érdekelne ha egy lány mozgássérült lenne ugyan olyan mint a többi lány én járnék egy akkár egy ilyen lánnyal is!
14/f
8/9 anonim válasza:
Engem teljesen egészséges nőként mindig az orrommal cseszegettek. Akkor szerinted? :)
9/9 anonim válasza:
A20éves barátnőmnek levágták a lábát, mégis van barátja.
Ne aggódj, lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!